Jovanetić sudi Zvezdi, Vujović Partizanu! Pogledajte kako su ranije sudili večitima!

Jovanetić je crveno-belima ove sezone sudio dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu, dok je Vujović samo tri puta u karijeri sudio crno-belima

Poznate su sudije koje će suditi 24. kolo Jelen Superlige, a imena koja svakako privlače najviše pažnje jesu Boško Jovanetić i Majo Vujović koji će suditi večitim rivalima Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Zvezda u četvrtak od 16 časova gostuje Novom Pazaru u derbiju kola po četvrti put ove sezone pravdu će im deliti Jovanetić. Dva puta im je sudio u prvenstvu i to oba meča protiv Napretka koji su crveno-beli dobili sa 1:0 i 4:1, dok je na centru bio i na meču četvrtfinala Kupa kada je Vojvodina slavila na ''Marakani'' sa 3:1.

Jovanetić prošle sezone nijednom nije sudio Zvezdi, dok je pre dve godine tri puta svirao. Crveno-beli su savladali Jagodinu i Spartak, ali su od Vojvodine pretrpeli još jedan poraz. Sudija iz Užica je tokom karijere sudio i dva derbija. U sezoni 2009/10 na JNA bilo je 1:0 za Partizan, dok je Zvezda dve godine ranije deklasirala crno-bele rezultatom 4:1.

Što se tiče Vujovića, on je ove sezone samo jednom sudio crno-belima. Bilo je to na proslavi rođendana u oktobru kada je Javor uspeo da odoli i odnese bod u Ivanjicu (0:0). Pre toga, crno-belima je sudio u sezoni 2009/10 kada su na svom terenu savladali Mladi Radnik rezultatom 6:0, a sezonu prije Jagodinu sa 2:0.

Vujović je trebalo da sudi i prošlogodišnji 144. večiti derbi kada je Partizan golom Jojića stigao nadomak titule, ali je u pet do 12 sklonjen i pravdu je delio Milorad Mažić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)