"Zvezdin sudija" vodi derbi? (VIDEO)

Saznajemo da je Majo Vujović najozbiljniji kandidat da sudi 144. Večiti derbi. Čeka se konačna odluka koja će biti saopštena u petak

  • 9

Sudija 144. Večitog derbija najverovatnije će biti Majo Vujović, ukoliko se u pet do 12 ne donese drugačija odluka! Iako su svi nekako očekivali najboljeg srpskog sudiju i 12. najboljeg na svetu Milorada Mažića, saznajemo da se Sudijska komisija praktično odlučila da dodeli pravdu večitog derbija Vujoviću.

Kako saznajemo, u toku su veliki pritisci da Vujović uzme pištaljku na subotnjem meču Partizana i Zvezde koji bi mogao da odredi šampiona Srbije.

To naravno nije zvanično, očekuje se da informacija bude poznata sutra u vreme konferencija večitih rivala. Partizan je svoju zakazao za 14 časova, Crvena zvezda pola sata ranije.

Majo Vujović je poslednjih godina često bio u centru pažnje zbog kontroverzog suđenja, koje je izazivalo reakciju nekoliko klubova, uglavnom posle ili uoči mečeva sa Crvenom zvezdom.

Poslednji slučaj zabeležen je u polufinalu Kupa, kada je uprava Javora zatražila da Vujović bude doživotno suspendovan, jer je "kriminalno" sudio Ivanjičanima protiv Jagodine u revanš porazu.

Tada nije igrala Crvena zvezda, ali jeste pre tri godine, kada je Vujović suspendovan zbog deljenja pravde na meču Crvene zvezde i OFK Beograda zbog spornog jedanaesterca nad Kaduom, koji je prethodno igrao rukom u šesnaestercu gostiju.

Pamti se i arbitraža iz prošlosezonskog duela u Kragujevcu, kada je prevideo "diskutabilno" udaranje Filipa Kasalice protivničkog fudbalera. Taj meč crveno - beli nisu dobili.

Penal Zvezde u pobedi nad Hajdukom u Kup duelu u Kuli, jesenas je takođe, čini se prestrogo dosudio upravo Vujović.

U jednom od startnih kola sezone 2011/2012 Zvezda je penalom "nagrađena" i u Čačku. Ovaj i prethodne snimke koristila je uprava užičke Slobode u prvom duelu sezone 2012/2013. kao vid apela da njihov meč u Užicu protiv Crvene zvezde ne sudi Vujović.

Tekst prepun optužbi i "dokaza" o načinu suđenja Maje Vujovića pojavio se po saznanju da je Vujović delegiran za ovaj duel, ali to nije pomoglo timu Ljubiše Stamenkovića.

Jesenji duel u Užicu pripao je gostima 2:1 posle preokreta, s tim da je mnogo prašine podigao način preokreta crveno - belih. Golovi u 85. i 92. minutu ostali su u senci crvenog kartona domaćem fudbaleru samo tri minuta pre izjednačujućeg gola Beograđana.

Pogledajte pregled tog susreta.

Jedina i glavna konkurencija Vujoviću u ovom "određivanju" sudijske četvorke je Milorad Mažić.

Da li će u poslednjem trenutku doći do promene ili će se spekulacije ispostaviti tačnim znaće se u petak oko 14 časova.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kibo

    16. maj 2013 | 18:47

    Ne treba im placena titula...Ciganska posla...

  • atza87

    16. maj 2013 | 20:12

    Ma kakav Majo, samo Mazic.. Taj Majo ne pomaze nikome nego jednostavno nema blage veze sa sudjenjem..

  • deki smederevo

    16. maj 2013 | 19:06

    A kradja u Smederevu.jadna CZ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA