Nameštaljka u srpskom fudbalu? Pada kvota na Jagodinu protiv Vojvodine! (FOTO)

Nešto se čudno dešava sa mečom u Novom Sadu (večeras, 20,00). Gosti od autsajdera (petak uveče kvota 3,45), do izrazitog favorita (subota, 1,60)

Da li je vreme za nameštaljku? Ako ćemo po kvotama čudne stvari se dešavaju sa mečom u Novom Sadu, gde Vojvodina dočekuje Jagodinu, rivala iz nedavnog finala Kupa.

Posle osvojenog trofeja Vojvodine, ljudi zaduženi za kreiranje kvota u srpskim kladionicama nisu davali puno šansi Jagodini, ali kako se meč bliži početku (20 časova) gosti postaju apsolutni favoriti?

Da pojasnimo. U listi jedne beogradske kladionice u petak uveče mogli ste da uplatite meč Vojvodina - Jagodina sa sledeći kvotama: 2,10 za pobedu domaćina, 3,20 za nerešno i 3,45 na trijumf Jagodinaca.

Samo dan kasnije, od ranog jutra je kvota u padu na gostujući tim (u 14 časova je bila 1.60 na "ćurane"), što implicira da se u kladionicama ogroman novac ulaže na trijumf Jagodine, koja još nije obezbedila izlazak u Evropu naredne godine, dok je Vojvodina to učinila nedavnim trijumfom u Kupu.

- Osećam zasićenje i umor, pa sam zato zamolio da izostanem u večerašnjoj utakmici - rekao je Srđan Žakula, prvi golman Vojvodine i junak nedavnog finala, dan uoči utakmice sa Jagodinom u okviru prvenstvenog kola.

Vojvodina će večeras biti i bez Puškarića (kartoni), ali i povreda Pletanovića, Babića i Gaćinovića, od kojih u mnogome zavisi igra "lala" ove sezone.

I PROŠLO KOLO SUMNJIVO

Prošle nedelje su mnogi "gađali" pobedu OFK Beograda u Jagodini (i pogodili), jer je navodno procurela vest da "ćurani" vraćaju timu Zvezdana Terzića za eliminaciju u polufinalu Kupa Srbije.

Sada teorija (zavere) kaže sledeće: Vojvodina će pustiti Jagodinu na "Karađorđu" jer ima osiguranu Evropu, a gosti bi trijumfom bili korak bliže evro sceni.

Mislite li da će večeras doći "dvojka"?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)