IPAK BILO PROMENA U ZVEZDI: Zečević "razrešen" dužnosti!

Kako je potvrđeno portalu Mondo, članovi uprave su rešili da sklone dosta kritikovanog Zečevića i na njegovu funkciju postave njegovog zamenika Stefana Pantovića

Određene promene posle sednice Upravnog odbora Crvene zvezde su se izgleda ipak dogodile, iako to nije navedeno u zvaničnom saopštenju kluba. Generalni sekretar Miodrag Zečević "razrešen" je dužnosti od strane UO.

Kako je potvrđeno portalu Mondo iz poverljivih izvora, članovi uprave su rešili da sklone dosta kritikovanog Zečevića i na njegovu funkciju postave njegovog zamenika Stefana Pantovića.

Dosadašnji gensek je bio javno na udaru kako članova uprave Ivice Tončeva i Slaviše Kokeze, tako i igrača koji su nedavno u otvorenom pismu ukazali na njegove brojne propuste u radu.

Njegov naslednik Pantović je jedan od retkih ljudi u klubu koji je ostao iz garniture bivšeg predsednika Vladana Lukića, nakon promena, a za vreme tog perioda bio je na pozicijama poslovnog direktora, a kratko je posle povlačenja Đorđa Stefanovića isto obavljao funkciju generalnog sekretara.

Podsetimo da je čitav UO tima sa Marakane ponudio na razmatranje klupskoj Skupštini svoje ostavke, a da je Miloš Ninković zatražio raskid ugovora uz oprost dugovanja prema njemu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)