Čelnici Zvezde ponudili ostavke, Dačić uputio pismo Platiniju!

Na sednici Upravnog odbora Zvezde, čelnici su doneli odluku da svoje mandate stave na raspolaganje Skupštini kluba, koja će se održati u što kraćem roku, u skladu sa Statutom kluba*Ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić uputio pismo predsedniku UEFA, Mišelu Platiniju da se još jednom razmotri odluka o izbacivanju Crvene zvezde iz evropskih takmičenja

  • 47

Posle sednice Upravnog odbora Crvene zvezde, čelnici crveno-belih  saopštili su da će posle urađene analize pravnog tima doneti odluku u toku ove nedelje, da li će uložiti zalbu na odluku UEFE.

Takođe,odlučeno je da će u narednih sedam dana klub obaviti razgovore sa igračima,članovima stručnog staba i radnom zajednicom, a sve u vezi ispunjenja obaveza  kluba. Što se tiče ostavki, UO je doneo odluku da svoje mandate stave na raspolaganje Skupštini kluba, koja će se održati u što kraćem roku, u skladu sa Statutom kluba.

Jedna od glavnih vesti je da je ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić uputio pismo predsedniku UEFA, Mišelu Platiniju da se još jednom razmotri odluka o izbacivanju Crvene zvezde iz evropskih takmičenja, uprkos izjavi Platinija da on tu ne može ništa da uradi. Posle sednice je zamenik generalnog sekretara Stefan Pantović rekao da crveno-beli ne bi trebali da budu izbačeni iz lige, uprkos pretnjama FIFE:

- Ne bi trebali da imamo problema sa izbacivanjem iz lige. U proteklih šest godina Zvezda je četiri puta bila u takvoj situaciji, ali smo dobijali 60 dana da platimo - Pantović.

Podsećamo da je kao i po običaju prvi koji je stigao na stadion jeste predsednik crveno-belih Dragan Džajić. Prvi čovek kluba je sa osmehom stigao u Ljutice Bogdana, iako se uveliko spekuliše da bi danas mogao da podnese ostavku na svoju funkciju.

Nije želeo mnogo da priča sa predstavnicima "sedme sile" koji su se okupili ispred najvećeg srpskog stadiona, a samo je u prolazu kratko prokomentarisao da će se sve znati po završetku sastanka.

- Ne želim da pričam sada o ostavci. Šta će se dogoditi na sednici saznaćete po završetku zasedanja Upravnog odbora - rekao je Džajić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodar

    9. jun 2014 | 20:23

    Sada zbog mesanja politike u sport treba da ih izbace u najnizi rang....sramota....u kakvoj mi drzavi zivimo....uzas

  • dobro obavesten

    9. jun 2014 | 20:13

    Teska bruka se nastavlja .Po nagovoru A/V.sada i Dacic moli za cz a kazna ce biti samo veca a tek kad ih razbuca FIFA.Nema im spasa .

  • soca

    9. jun 2014 | 20:17

    Pazi ovo molio Misela,eeeeej bre pa nije to Srbija,postoje zakoni koji se postuju, da bi se doveli u red I FSS IZBACITI IZ TAKMICENJA PA DA VIDIS KAKO BI SE LICENCA IZDAVALA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA