IZ UGLA KLADIONICA: Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo, a ko će biti najbolji strelac? (FOTO)

Najveći favoriti za "zlatnu boginju" su i najljući južno-američki konkurenti. Ko su ostali favoriti, odnosno koga kladionice vide kao najboljeg strelca prdstojeće svetske smotre fudbala, pročitajte ovde

Foto: AP/Tanjug

Odbrojavanje je na samom kraju, početak Mundijala samo što nije. Očekuje nas mesec dana uživanja, neizvesnosti, drame i pre svega vrhunskog fudbala. Trideset dve reprezentacije boriće se za najprestižniji fudbalski pehar, a u Brazilu ćemo moći da vidimo sam krem svetskog fudbala.

Kako je start Svetskog prvenstva pred nama, predstavljamo vam koga kladionice smatraju za glavnog favorita za osvajanje takmičenja i kome predviđaju epitet najboljeg strelca.

Kao i što se očekivalo, najveći favorit za osvajanje je domaćin Brazil, na koga je kvota četiri. Do sada se u istoriji pet puta dešavalo da domaća ekipa osvoji Mundijal, a videćemo da li će izabranici Felipea Skolarija uspesti da se izbore s bremenom favorita koje nosi domaćinstvo.

Posle Brazila, kladionice najveće šanse daju najvećem rivalu "selekaa", Argentini. Kvota na "gaučose" je pet, a sigurno da ne postoji lepše mesto da se podigne "zlatna boginja", nego na teritoriji najvećeg rivala.

Više o ovoj vesti pročitajte na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu Brazilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)