Zvezda odjavila šestoricu igrača preko službenog sajta!

Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju su istekli ugovori i na taj način je okončana saradnja, a crveno beli su im se zahvalili na svemu što su dali protekle sezone

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sa pripremama za narednu sezonu počeće 10. avgusta. Naime, za 10. avgust zakazano je okupljenje kada će biti obavljena sva neophodna medicinska testiranja i lekarski pregledi.

Sa treninzima će se krenuti dan kasnije, a 15. avgusta planiran je odlazak na Zlatibor gde će biti sproveden bazični deo priprema.

U odnosu na završetak prošle sezone u taboru crveno-belih u novoj takmičarskoj godini neće biti šestorice prvotimaca i ovi redovi su posvećeni upravo njima. Zvezda inače, renovira tim i posle Nikole Kalinića juče je na Kalemegdan stigao Nemanja Dangubić

Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju su po završetku sezone 2013/2014 istekli ugovori i na taj način je okončana saradnja.

KK Crvena zvezda želi ovim putem da im se zahvali na svemu, a pre svega na profesionalnom odnosu, velikom zalaganju i uspesima koje je Zvezda postigla minule sezone. Podsećamo, crveno-beli su po prvi put u svojoj istoriji odbranili trofej u nacionalnom Kupu.

Takođe, prvi put su osvojili lidersku poziciju na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja (ABA liga). Zvezda je upisala najviše pobeda u jednoj sezoni u istoriji, čak 50, i posle 16 godina ponovo uspela da se plasira u polufinale jednog evropskog takmičenja.

Za sve što su prikazali u crveno-belom dresu dugujemo veliko hvala Simi, Rašku, Diju, Iti, Tadiji i Lipi. Želimo vam mnogo sreće i uspeha u budućnosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)