Hrvatski košarkaš: Delije su me gađale strelicom za pikado, Zvezda je trećerazredni klub!

- Ja nisam tip igrača koji puno priča sa publikom ili provocira, ali sećam se da sam protiv Zvezde jednom u Pioniru, dok sam još igrao za Split, doživeo da ispred mene padne strelica za pikado - rekao je Ukić

Kapiten hrvatske košarkaške reprezentacija i sada već bivši igrač Panatinakosa Roko Leni Ukić uzburkao je javnost u regionu svojim izjavama o navijačima pred kojima je sve igrao.

Ukić je rekao da su navijači u Grčkoj definitivno "najluđi", ali da mu se ipak najčudnija stvar desila u Pioniru, još dok je sa Splitom igrao utakmicu protiv Crvene zvezde.

- U Grčkoj su definitivno "najluđi" navijali. Na utakmicama sa Olimpijakosom glava mi je bila u torbi. Tu su laseri, dimne bombe, nikad ne znaš šta će odakle da ti doleti. Vrhunsku atmosferu imaju i Zvezda i Partizan, pa i Galatasaraj. Ja nisam tip igrača koji puno priča sa publikom ili provocira, ali sećam se da sam protiv Zvezde jednom u Pioniru, dok sam još igrao za Split, doživeo da ispred mene padne strelica za  pikado - rekao je Ukić, a potom se osvrnuo na njegov odlazak iz Panatinaikosa:

- Situacija na košarkaškom tržištu nikada nije bila gora i mogu da razumem odluku kluba. Jedino mi nije jasno zašto kažu da se okreću mladim igračima, a onda dovedu dva Amerikanca iz trećerazrednih evropskih klubova - izjavio je Ukić, verovatno misleći na prelazak Nelsona u redove "zelenih".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)