Đurićevi naslednici Bodiroga ili Tumbaković?

Uprava i predsednik će verovatno morati da napuste Humsku i pre kraja godine, a već se licitira sa imenima kandidata za prvog čoveka crno-belih

Posle najnovijih dešavanja u Partizanu, problema sa finansijama, dugovanjima i štrajkom igrača sve je jasnije da će sadašnja uprava kluba morati da se povuče, kao i predsednik Dragan Đurić, koji se u poslednje vreme više pominje u rubrici hronike, nego u sportskoj.

Zato je u javnosti već počelo da se licitira o mogućim kandidatima koji će zameniti Đurića na čelu uprave kluba iz Humske, koji je još u februaru najavio da će se na kraju godine povući iz kluba. Ipak, kao i tada i sada su isplivala dva imena koja se najčešće pominju, a čini se da ni navijači ne bi imali ništa ni protiv jednog od njih. Reč je o Dejanu Bodirogi i Ljubiši Tumbakoviću.

- Nije neka tajna da bivši trener Partizana i sportski direktor kluba želi da sedne u predsedničku fotelju i da je zbog toga odbio Đurićev poziv da preuzme mesto potpredsednika posle odlaska Branka Ružića, a nije želeo ni trenersko mesto. On bi na izbornoj skupštini verovatno imao podršku Đurića i struje koja je odana njemu - naveo je za "Naše Novine" izvor blizak klubu.

Što se tiče Dejana Bodiroge on je dokazani simpatizer crno-belih iako u svojoj bogatoj košarkaškoj karijeri nije nikada oblačio crno-beli dres, a kako se pominje on bi imao podršku klupskih legendi i većine zaposlenih.

- Odavno se pojavila priča da je Bodiroga zainteresovan za poziciju predsednika i da njegova struja odavno lobira među članovima Skupštine za njega. On bi bio novo i sveže lice koje do sada nije imalo veze sa fudbalom i zato bi imao podršku legendi kluba, ali i većine zaposlenih koji su besni na sadašnje rukovodstvo - rekao je poverljivi izvor za "Naše novine".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)