HAOS U PARTIZANU: Radnici hoće da blokiraju stadion, da zaključaju Upravu! Igrači bez komentara (VIDEO)

Reporter Telegraf sporta bio je u Humskoj, a tamo je blago reći alarmantna situacija

  • 81

"Što nam ne kažu lepo: Tražite druge poslove, sada smo u bezizlaznoj situaciji, dolazimo na posao tek radi forme. Ovde niko skoro ni ne dolazi, čelnici kluba sdođu, kratko se zadrže i odu. Potpuni je haos."

Ovo su prve rečenice jednog od zaposlenih u obezbeđenju na stadionu Partizana koje smo zatekli nešto posle podneva u Humskoj 1.

Ono što je još alarmantnije u ovim izjavama očajnika koji je mesecima bez plate su sledeće rečenice.

- Razmišljamo čak da jedan dan blokiramo ulaz na stadion! Ili da zaključamo njih kad su u kancelarijama - izjava za izjavom koja najbolje oslikava stanje u klubu koji je do prošle sezone bio potpuno dominantna fudbalski kolektiv na ovim prostorima.

ĐURIĆ BIO I OTIŠAO

Saznali smo da je predsednik kluba Dragan Đurić napustio prostorije kluba u koje je stigao jutros i da je to uobičajena praksa čelnika kluba koji redovno govori kako je stanje u klubu regularno i kako je Partizan najstabilniji.

IGRAČI BEZ KOMENTARA

Rečeno nam je da je Marko Nikolić u prostorijama kluba, ali nije poznato da je došao na sastanak smirivanja strasti sa igračima.

Nikola Drinčić je prvi stigao u civilu, nije bio raspoložen za priču, a za njim su i Milan Lukač, Saša Ilić, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov, Petar Grbić...

Sastanak je završen oko 14,45, ali igrači nisu želeli da daju izjave. Kao po naredni otišli su u kola, pokazujući da bi reči trebalo da koriste ljudi iz Uprave, a ne oni.

TRENING U 19 ČASOVA

Igrači Partizana bi danas trebalo da održe trening posle dana štrajka od 19 časova u Zemunelu, ali je i dalje sve neizvesno.

RUŽIĆ: MI SMO VELIKA PORODICA

Nešto posle 13 časova, na stadion u Humskoj je stigao i Branko Ružić, potpredsednik kluba i jedan od kandidata da nasledi Dragana Đurića na mestu prvog čoveka kluba.

Iako nije želeo da komentariše ništa vezano za novonastalu krizu u klubu i sastanak sa igračima, imao je zanimljiv komentar.

- Dolazim svaki dan ovde.Pijemo kaficu. Mi smo prava fudbalska familija - rekao je Branko Ružić.

Odmah zatim stigao je i Darko Grubor, generalni sekretar, kojeg zbog bolesti neko vreme nije bilo i on će zajedno sa igračima biti na sastanku.

Po izlasku sa stadiona nešto pre 16 časova, Grubor je mrmljajući sebi u bradu rekao da će igrači SVAKAKO TRENIRATI U ZEMUNU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. Milinković /Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. avgust 2014 | 13:46

    HAOS BI PRETIO PARTIZANU,da se na vreme nije odreagovalo !! STOP privatizaciji u reziji cinovnika !!! Zna se ko zasluzuje da kupi Najuspesniji Srpski BREND !!! Pocelo je,pocelo,a sve sto pocne NA VREME,na vreme se i zavrsi-SRECNO GROBARI DO KONACNE POBEDE !!! Sa 1-2 pametne prodaje igraca,mi smo na NULI,ali to ne odgovara zna se kome,sve bi brzo i na silu,ali u ovom slucaju nece moci,nece proci !!! INTERNACIONALIZACIJA PRODAJE PARTIZANA,na svetlosti dana,a ne u mraku i ispod zita !!! ZIVEO PARTIZAN i MAJKA SRBIJA !!! SMRT FASIZMU SLOBODA PARTIZANU !! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • CZBG

    13. avgust 2014 | 13:18

    Katanac!

  • Doktor

    13. avgust 2014 | 13:26

    Krenulooo jeeee ! Kad se drugom zeli nesreca i sama pokuca na vrata...radovali su se nasim problemima, neka se sad bore sa svojim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA