U Barseloni su bili spremni na sve da bi doveli Nejmara, a znate li šta su uradili?

Tadašnji predsednik katalonskog kluba je opravdao ovaj trošak rečima da su to normalni izdaci kada se potpisuje ugovor sa igračem takve klase

Barselona je na svakakve moguće načine pokušavala da ubedi u tom trenutku brazilsko čudo od deteta Nejmara da izabere njih, a ne njhovog večitog rivala Real iz Madrida. To se da zaključiti i po aferi o vrednosti njegovog transfera što je prouzrokovalo ostavkom Sandra Roselja na mesto predsednika kluba, a sada je u javnost isplivala još jedna činjenica.

Katalonski radio "Kadenja Ser" saznao je da je prvi čovek Barselone u tom trenutku organizovao, uoči potpisivanja ugovora, žurku za brazilskog fudbalera i čitavu njegovu pratnju o trošku kluba, a da je račun za tu žurku iznosio 301.000 evra. Roselj je u tim trenucima opravdao ovo bacanje para rečima "da su to normalni troškovi kada se potpisuje ugovor sa igračem takve klase".

Očigledno je da se on vodio time i kada je pokušavao da ubedi Nejmarovog oca da nagovori sina da potpiše za Katalonce, jer se dobro zna da je zbog nepravilnosti i moguće pronevere u tom transferu protiv njega pokrenut postupak pred španskim sudom.

(Telegraf.rs)