Tadić u probranom društvu pokeraša Premijer lige! (VIDEO)

Srpski reprezentativac postao jedan od retkih igrača kojima je za rukom pošlo da na istom meču zabeleži čak četiri dodavanja za gol

Dušan Tadić je glavna zvezda na Ostrvu ovog vikenda. Srpski repezentativac je obeležio subotu u Pemijer ligi kada je postigao gol i čak četiri puta asistirao saigračima za pogodak u demoliranju koje je njegov Sautempton priredio Sanderlendu 8:0.

Srpski reprezentativac je svojim učinkom pokazao da je jedan od najboljih igrača lige ovom trenutku, a njegov učinak na utakmici protiv "crnih mačaka" uveo ga je u elitno, malo društvo fudbalera koji su uspeli da ostvare četiri asistencije na istom meču.

Naš fudbaler se pridružio Denisu Bergkampu, Hose Antonio Rejeсu, Sesku Fabregasu, Emanuelu Adebajoru i Santiju Kazorli, a interesantno je da nijedan igrač u istoriji najjačeg ranga u Engleskoj nije uspeo da ostvari više dodavanja za gol od toga.

- Igrali smo dobro kao tim. Uvek pokazujemo kvalitet, a da bismo to uradili neko mora da igra dobro u odbrani, neko mora da daje golove i neko mora da asistira, ali mi želimo da budemo još bolji. Nije sve u golovima, u prethodnoj utakmici protiv KPR-a sam propustio nekoliko šansi, jer lopta nije htela u gol. Želim samo da budem deo tima, a to su ponekad asistencije, a ponekad druge stvari - rekao je Tadić posle utakmice.

(Telegraf.rs)