KARADŽIĆ: Albancima sa klupe naređeno da započnu tuču! Imamo dokaze!

Prvi čovek FSS istakao da poseduje snimaka gde se vidi kako je Džaka samo čekao signal sa klupe

Polako se bliži i dan kada će Disciplinska komisija UEFA doneti odluku o eventualnim kaznama zbog sukoba na meču Srbija - Albanija, a predsednik Fudbalskog saveza naše zemlje Tomislav Karadžić tvrdi da ima ''keca u rukavu'' i napominje da su gosti jedini krivci za sve što se dešavalo u Humskoj.

Karadžić je istakao da FSS poseduje snimke gde se jasno vidi da je albanski fudbaler Talant Džaka sa klupe dobio signal da napadne Stefana Mitrovića.

- Postoji jedan veoma zanimljiv detalj na snimcima na kojima ćemo posebno obratiti pažnju, a planiramo možda da ga ubacimo u izveštaje koje ćemo poslati UEFA. Igrač sa brojem 14, Džaka, okreće se prema klupi pre nego što kreće po zastavu. I tek pošto dobija upustva sa klupe, on se zaleće na našeg Mitrovića, koji skida zastavu da bi se meč nastavio - rekao je Karadžić za Informer i dodao:

- Poslaćemo izjave o svemu što se događalo za vreme utakmice i posle nje. Pojava letelice sa zastavom ''velike Albanije'' izazvala je prekid i, da nije bilo toga, utakmica bi se završila u najboljem redu. Razgovarao sam i sa Platinijem koji je rekao da će UEFA doneti pravednu odluku.

Podsetimo, konačna odluka disciplinskih organa UEAF trebala bi da bude donesena u četvrtak 23. oktobra.

(Telegraf.rs)