Kapiten Albanije optužio UEFA da laže!

Lorik Cana kaže da evropska fudbalska unija nije zaštitila prava njegove reprezentacije i da će to umesto nje učiniti Sud za sportsku arbitražu u Lozani

Odluka UEFA povodom dešavanja na meču Srbija - Albanija nije se dopala ni jednoj, ni drugoj strani, mada će se njene posledice uglavnom osetiti u našoj zemlji. Međutim, na osnovu reakcija sa albanske strane može se videti da oni smatraju da je njima oduzeta pobeda, bar prema izjavama predsednika njihovog Saveza i selektora.

Dan posle presude koju je izrekla evropska fudbalska komisija oglasio se i kapiten njihove selekcije, Lorik Cana, koji je negirao zvanični izveštaj UEFA u kome piše da su on i njegovi saigrači odbili da se vrate na teren pod bilo kojim uslovima, zbog čega je meče i registrovan 3:0 za Srbiju, ali su joj ta tri boda oduzeta odmah.

- Ako žalba koju budemo poslali UEFA bude loše prošla, onda će naš slučaj završiti na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, gde će naša prava sigurno biti zaštićena. Bilo je nemoguće nastaviti utakmicu - rekao je Cana za albanske medije.

(Telegraf.rs)