NIKOLIĆ: Igrali smo sramno u prvom poluvremenu!

Trener crno-belih bio je poprilično oštar posle još jednog neuspeha svog tima

Fudbaleri Partizana su u velikoj i igračkoj, ali i rezultatskoj krizi. Crno-beli su osvojili samo bod u susretu sa OFK Beogradom, što im je treći uzastopni neuspeh, a drugi u JSL u poslednja četiri dana zbog čega su ispustili bodovnu prednost na tabeli.

Trener kluba iz Humske Marko Nikolić je posle meča bio više nego nezadovoljan, naročito igrom i zalaganjem svojih izabranika u prvih 45 minuta, ali je čestitao protivniku na hrabroj i požrtvovanoj borbi.

- Čestitam igračima OFK Beograda koji su se borili i bili ekstra motivisani. Mi smo po nekoj navici odigrali prvo poluvreme loše, rekao bih i sramotno, bez želje i volje. Lako smo gubili duele, skokove i bili smo nesigurni. Imali smo zicer preko Škuletića koji nismo iskoristili - rekao je Nikolić i dodao da je u drugom poluvremenu došlo do kasnog paljenja njegovog tima.

- U nastavku smo zaigrali presing i pogađali stative i prečke, ali to je tako kada loše odigrate u prvom poluvremenu, a igrate protiv motivisanog rivala. Nismo bili dobri i delovali smo prazno na terenu, a šta je razlog tome, ne znam.

Nikolić je posle neuspeha u Jagodini najavio da će neki prvotimci morati na hlađenje, a ni sada nikako ne može da bude zadovoljan pojedincima, poput Petra Škuletića koji je u krizi što je pokazao i sada promašivši dve stopostotne šanse.