KRIZA U PARTIZANU: Pet bodova otišlo u četiri dana! (VIDEO)

U zaostalom meču sedmog kola Jelen Superlige, fudbaleri Partizana remizirali su sa OFK Beogradom rezultatom 1:1

  • 45

Posle 17 vezanih pobeda protiv OFK Beograda, fudbaleri  Partizana nisu uspeli da dođu do tri boda u duelu sa Romantičarima. U zaostaloj utakmici sedmog kola Jelen Superlige, crno-beli i gosti sa Karaburme su odigrali 1:1. Goste je u vođstvo u 41. minutu doveo Dejan Dražić, da bi konačan rezultat postavio Danko Lazović u 64. minutu. Posle ove utakmice, Partizan deli prvo mesto sa Vojvodinom, dok se OFK Beograd nalazi na šestom mestu. 

Imali smo prilike da u Humskoj vidimo jednu veoma dobru utakmicu. Obe ekipe su odigrale veoma otvoreno i angažovano, pa je dinamika utakmice bila na veoma visokom nivou. Pored golova, viđeno je i puno prilika na obe strane, pa je malobrojna publika na stadionu Partizana imala priliku da vidi jedan veoma uzbudljiv meč.

PARTIZAN - OFK BEOGRAD 1:1

(Lazović 64 - Dražić 41)

PARTIZAN: Lukač, Stevanović (od 46. Luka), Stanković, Ćirković, Petrović, B. Ilić, Drinčić, Živković, Ninković (od 46. S.Ilić), Lazović, Škuletić (od 77. Fofana).

OFK BEOGRAD: Čupić, Vasilić, Savić, Antonov, Zdjelar, Vasiljević, Jovanović, Janković, Gajić, Andrić (od 65. Ješić), Dražić.

Posle početnog odmeravanja snaga, Partizan je sredinom prvog poluvremena imao pravu priliku za pogodak, ali je centarfor crno-belih, Petar Škuletić promašio idealnu šansu. Posle dobrog pasa Lazovića izašao je sam ispred golmana gostiju, ali je njegov mlak udarac zaustavio Čupić.

Usledio je period dosta mirne igre, da bi finiš prvog poluvremena doneo mnogo uzbuđenja. Igrao se 41. minut, kada je Dražić (inače izdanak Partizanove omladinske škole) posle fenomenalnog duplog pasa sa Andrićem preciznim udarcem savladao Lukača i doneo prednost svom timu. Ovaj pogodak je malo trgnuo crno-bele, pa su u preostalom vremenu uspeli da stvore dve dobre šanse, ali je šuteve Živkovića i Branka Ilića ukrotio Čupić.

Nastavak igre doneo je strahovit pritisak domaćeg tima. Pokušavali su crno-beli na sve moguće načine da postignu pogodak, ređale su se šanse, pogađala je domaća ekipa i okvir gola, ali se rezultat nije menjao sve do 64. minuta, kada je posle lepe akcije Živkovića i Petrovića po levoj strani, bek Partizana centrirao, Škuletić samo dokačio loptu, a Lazović je ubacio u mrežu.

Partizan je i posle postignutog gola krenuo još agresivnije ka golu OFK Beograda, ako je to bilo moguće, dok su se gosti u potpunosti opredelili za kontranapade, od kojih je svaki bio potencijalna opasnost. Do kraja meča fudbaleri Partizana nisu uspeli da naprave preokret, iako je ponovo Škuletić imao fenomenalnu šansu, ali je pogodio stativu.

Tabela: Partizan 25, Vojvodina 25, Crvena zvezda 23, Čukarički 18....Napredak 7, Voždovac 7, Radnički Kragujevac 4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    29. oktobar 2014 | 18:34

    Cuvajte se Veselinovica, Gacinovica, Alivodica, Poletanovica, Ivanica. Crno Vam se pise. Hvala Vam sto ste za trenera doveli fudbalsku neznalicu nabedjenog trenera Nikolica

  • Ноле

    29. oktobar 2014 | 18:13

    Хиљаду гледалаца !

  • Nikolicu odlazi

    29. oktobar 2014 | 18:30

    Ovo samo mozemo mi,umesto da odemo na plus 7 sad je samo 2 boda. Vosa ima da nas zgazi za vikend

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA