TERZIĆ: Karadžiću želim ugodnu penziju!

Prvi operativac je kratko samo odgovorio prvom čoveku našeg fudbala na njegovu najavu da bi mogao da započne još jedan proces protiv njega zbog lobiranja

Verbalni rat između prvog operativca Crvene zvezde Zvezdana Terzića i predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Tomislava Karadžića ne jenjava, a gotovo da nema dana da ne pecnu jedan drugog izjavama u medijima.

Nije prošlo mnogo otkako je prvi čovek srpskog fudbala najavio novi disciplinski postupak protiv v.d. generalnog sekretara kluba sa Marakane, a ovaj mu je već odgovorio i to u svom stilu poručivši mu još jednom da je već bivši predsednik FSS-a.

- Ne želim više da komentarišem Karadžićeve gluposti. Tole je bivši predsednik Fudbalskog saveza i ja mu želim ugodnu penziju - poručio je Terzić u izjavi za "Alo".

Podsetimo, da je Disciplinska komisija FSS-a suspendovala Zvezdana Terzića na šest meseci zabrane bavljnja fudbalom, ali on njihovu zabranu ne poštuje, a Karadžić je pre par dana poručio da bi moglo da dođe i do novog postupka protiv prvog operativca crveno-belih i to zbog lobiranja.

(Telegraf.rs)