Karadžić najavio nov postupak protiv Terzića zbog lobiranja!

- Imamo informacije da su Terzić i Kokeza na terenu bili veoma aktivni uprikupljanju glasova u Vojvodini - otkrio je predsednik FSS

  • 7

Rat između Crvene zvezde i Tomislava Karadžića više nije verbalan. Podnošenje ostavke Ratka Borovnice na funkciji predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine znači da je ugrožena Karadžićeva matična baza legitimiteta na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Prvi čovek srpskog fudbala je izjavio da postoji mogućnost da v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić ponovo bude suspendovan, ako se utvrdi da je učestvovao u prikupljanju glasova u Vojvodini.

- Imamo informacije da su Terzić i Kokeza na terenu bili veoma aktivni uprikupljanju glasova u Vojvodini. Ukoliko se na bilo koji način utvrdi da je suspendovani Terzić aktivno učestvovao u radu, protiv njega će biti ponovo pokrenut disciplinski postupak -  rekao je Karadžić za "Novosti" i dodao:

- Nemam ništa protiv da u FS Vojvodine dođu novi ljudi, sa boljim idejama, energijom, željni boljitka fudbala u Pokrajini. Naprotiv, ja ću ih podržati u tome, ali samo ako to rade u skladu sa Statutom. Ja te ljude poznajem, sarađivali smo više decenija i oni znaju da FSS za dva sata može da im pomogne više nego ovi drugi za dve godine. Ja radim sa svima i trenutno se ne osećam ugroženim. Znaju se sve zakonske procedure i ne bih da ulazim u detalje te tematike. Ali, do oktobra naredne godine na Skupštini se ne može postavljati pitanje moje ostavke jer je to već urađeno u oktobru. To je uređeno Statutom - dodao je predsednik FSS, dodajući za kraj:

- Procenjujem da napadi nisu usmereni ka meni, već ka Savezu koji nikad nije bio jači i organizovaniji. Ako sam ja problem odmah ću se povući. Ali, neće me oterati samo dva čoveka ili nekoliko njih - zaključio je Tomislav Karadžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA