Fudbalski savez Srbije poslao žalbu UEFA!

Tomislav Karadžić je istakao da će FSS ovom žalbom pokušati da obori prethodnu odluku koja je doneta i dođe do boljeg rešenja

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je poslata žalba Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) na kaznu od minus tri boda zbog prekida utakmice sa Albanijom, ali i da je zbog svega pobeda protiv Danske imperativ.

- Protiv Jermenije smo osvojili bod, ali uveren sam da će ta selekcija kad bude kompletna mnogima pomrsiti račune. Posle toga je došla utakmica sa Albanijom, situacija koja je diktirana iznutra i spolja, i našli smo se u velikom problemu. Žalba će sa završetkom ovog dana biti upućena višem organu UEFA, pokušaćemo da oborimo odluku koja je doneta i dođemo do boljeg rešenja - izjavio je Karadžić na Skupštini Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije i upozorio da "i sa tim minusom moramo da računamo".

- Moramo sve da učinimo da protiv Danske osvojimo tri boda i na tabeli sa četiri boda stignemo Dansku i Albaniju - naglasio je Karadžić.

Utakmica I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Srbije i Danske igra se u petak od 20.45 sati na stadionu Partizana, bez prisustva gledalaca.

(Telegraf.rs)