KO JE OVDE LUD? Milošević i Ćurčić ne znaju ništa o Đorđevićevom napuštanju reprezentacije!

Potpredsednik FSS zadužen za A selekciju Srbije i v.d. selektora demantuju da je napadač Lacija odbio da uđe i igru i rekao da više ne žei da igra za nacionalni tim. Prema porukama njegovih najbližih on jeste odbio da uđe u igru, ali će razmisliti o budućem igranju za reprezentaciju

Skandal i različite priče oko toga da je Filip Đorđević odbio da uđe u igru protiv Grčke, kao i da je rekao zbogom nacionalnom timu se nastavljaju. Čini se da u celoj ovoj priči svi se ili prave ludi ili se nešto zataškava, ili je nešto treće u pitanju.

Dan nakon što su svi srpski mediji objavili vest o tome da napadač Lacija nije želeo da igra na Kritu, kao i da ne želi da više nastupa za srpsku reprezentaciju, oglasio se i potpredsednik FSS Savo Milošević koji je preuzeo potpune ingerencije nad našim A timom.

On je u izjavi za "Večernje novosti" rekao da je vest o tome da je Đorđević odbio da uđe u igru protiv Grka saznao tek po dolasku u Beograd u utorak iza ponoći.

- Nas je vest o Đorđeviću sačekala po dolasku na beogradski aerodrom u utorak posle ponoći. Bio sam uz ekipu sve vreme, kao i na stadionu i u avionu i niko me nije obavestio o njegovoj navodnoj odluci da ne uđe u igru - rekao je Milošević i demantovao da je bivši napadač Zvezde i Nanta rekao da na njega više ne računaju.

- To je potpuno netačno. Pa, valjda bi rekao meni, Ćurčići ili tim menadžeru Boškoviću. Možda meni prvom. To se jednostavno nije dogodilo - kazao je Milošević, a njegove reči potvrdio je i v.d. selektora Radovan Ćurčić.

- Filip nikome nije rekao da više ne želi da igra za reprezentaciju. Bio je na zagrevanju i po povratku je prijavio povredu. Nije istina da je odbio da uđe u igru. O njemu imam najbolje mišljenje, a da li će i ubuduće dobijati poziv zavisi od budućeg selektora - rekao je Ćurčić.

Prema navodima pojedinih medija koji se pozivaju na njegove bliske saradnike, Đorđević nije rekao zbogom Srbiji, već je samo odbio da uđe da odigra poslednjih pet minuta, a da će o budućnosti u nacionalnom dresu razmisliti do sledećeg okupljanja.

U svakom slučaju, mnogo stvari ne štima kako u srpskom timu, tako i u Fudbalskom savezu Srbije. U svakom slučaju istinu za sada najbolje zna igrač Lacija, a šta je od toga prava istina moraćemo da sačekamo izbor novog selektora ili sledeće okupljanje reprezentacije.

(Telegraf.rs)