NOVO RASULO MEĐU ORLOVIMA: Reprezentativac Srbije odbio da uđe u igru, a zatim rekao zbogom nacionalnom dresu!

Na prijateljskom meču sa Grčkom reprezentativac Srbije odbio je naredbu selektora da uđe u igru u 75. minutu utakmice

Novo rasulo u fudbalskoj reprezetaciji Srbije! Pobeda u prijateljskom meču sa Grčkom od 2:0 ostaće u senci odluke napadača Lacija Filipa Đorđevića da više ne igra u nacionalnom dresu!

Kako javlja  "Arena Sport" nekadašnji napadač Crvene zvezde odbio je naredbu selektora Radovana Ćurčića da uđe u igru u 75. minutu utakmice sa Grčkom.

Đorđević je posle meča sa Grčkom saopštio pojednim članovima stručnog štaba da ga više ne zovu u reprezentaciju, nezadovoljan statusom u nacionalnom timu, odnosno ulogom trećeg napadača, iza Aleksandra Mitrovića i Danka Lazovića.

Napadač Lacija je odigrao 14 mečeva za Srbiju i postigao četiri gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Culmi sine

    18. novembar 2014 | 23:25

    Apsolutno podrzavam Filipa Djordjevica!

  • Sefa

    19. novembar 2014 | 00:16

    Ljudi ja zivim u Italiji redovno idem na tekme Udinese-a a svw ostale naravno pratim i Filip ima nevjerovatnu reputaciju ovde mislim da je dobro postupio jer covjeku kom je zamjena jedan Klose nije zasluzio da bude zamjena Lazovicu koji je davno rekao zbogom i umjesto da se uigrava tim za buducnos kao sto je Miha poceo vraca se neki penzioner koji nema snage da Donjem Sremu zabije gol.

  • che

    18. novembar 2014 | 23:42

    pogresio je sto nije otisao odmah posle utakmice sa danskom....lazovic igra a on i mitrovic na klupi....cimaju ga da dodje na okupljanje reprezentacije a daju mu 10 minuta...pa nije on klinac od 19 god pa ceka sansu...on je jedan od najboljih strelaca serie A...cela italija iz nedelje u nedelju pise o njemu,ali to je verovatno zato sto nisu upoznali strasnog napadaca danka...neka se ukinu prenosi utakmica da malo odmorimo dusu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA