Neka se traži karta više: Evo šta piše na ulaznicama za utakmicu Zvezde sa Laboralom! (FOTO)

Košarkaški klub Crvena zvezda u prodaju pustio ulaznice za meč sa Laboral Kućom i pored zabrane prisustva navijača u hali

Revoltirani odlukom disciplinskog sudije Evrolige rukovodioci kluba sa Malog Kalemegdana odlučili su da na kartama za utakmicu sa Špancima javno prozovu disciplinskog sudiju Partrika koji je izrekao ovakvu meru.

Crveno-beli su kažnjeni zbog incidenata pre početka utakmice sa Galatasarajem u kojima je nožem usmrćen Marko Ivković Jagoda.

Kapije Pionira će ostati zatvorene za navijače, ali je KK Crvena zvezda osmislila način da sedišta u dvorani Pionir ipak ne budu prazna. Kako bi  ispunili ovaj cilj potrebno je da navijači pošalju svoju fotografiju na adresu budisanama@kkcrvenazvezda.rs do srede 17. decembra.

Sve pristalice crveno-belih  koje u navedenom roku ne pošalju fotografije moći će da učestvuju i tako što će svoje odštampane fotografije u boji na A4 formatu doneti u službene prostorije kluba na Malom Kalemegdanu do petka do 14 sati.

Planirano je da fotografije budu postavljene na stolice dvorane Pionir i tako stvore sliku pune dvorane.

Takođe, ove karte će predstavljati još jedno svojevrsno podsećanje na tragično preminulog navijača Zvezde - Marka Ivkovića. Na ulaznicama će se nalaziti Markova slika i jasna poruka koju Zvezdini navijači upućuju svih ovih dana - Jagoda živiš, zauvek sa nama.

(Telegraf.rs)