Posle šest i po godina Zvezda je dovela pojačanje iz Zete!

Napadač Orlandić je prošao lekarske preglede i potpisao ugovor do 2018. godine, a već u toku večeri će se pridružiti novim saigračima na pripremama u Antaliji

Nema više mesta nikakvom nagađanju, Petar Orlandić je novo i poslednje pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Crnogorski napadač je u toku današnjeg dana stigao u Beograd obavio lekarske preglede i stavio paraf na troipogodišnji ugovor.

Prema pisanju "Sporta", obistinile su se tvrdnje Zvezdana Terzića i najave koje su se mogle pročitati u četvrtak o dolasku bivšeg fudbalera Zete na stadion "Rajko Mitić". Orlandić je za svega nekoliko časova zavšrio svu papirologiju, a već u petak uveče će otputovati za Antaliju da se pridruži novim saigračima na pripremama.

Njega bi u Turskoj trebalo da sačekaju Blaža Raosavljević i Mirko Abramović koji će ga smestiti u hotel "Kalisto" gde će zadužiti crveno-belu opremu i odraditi prvi trening sa ekipom.

Stameni Crnogorac će na ovaj način pojačati konkurenciju u napadu i biti dodatna opcija treneru Lalatoviću na poziciji centralnog napadača uz Salamija i Jovića koji su klasični i Parkera koji može da igra na više mesta u navali.

Orlandić je prvi igrač Zete koji je stigao na Marakanu još od Kadua Mendeša koji je 2007. godine stigao zajedno sa zemljakom Saviom iz Golubovaca i postao prvi stranac koji je odigrao više od 100 mečeva u crveno-belom dresu.

(Telegraf.rs)