DRAGAN ĐURIĆ: Ovaj Partizan će propasti kao Zvezda!

Bivši predsednik crno-belih oštro kritikovao svoje naslednike u Humskoj koji, po njemu, vode klub u propast

Dragan Đurić je u šoku! Nekadašnji predsednik Partizana ne može da se pomiri s činjenicom da su njegovi nasledici u Humskoj podigli kredit i stavili Teleoptik pod hipoteku, iako su prodali Petra Škuletića i zaradili 3.2 miliona evra.

Đurić je objasnio da je crno-belima potrebno 6 - 6,5 miliona evra kako bi funkiconisali i da nova Uprava ima taj novac, te otuda izgleda još čudije to podizanje kredita.

- Takvi poslovi vode u dužničko ropstvo. Ako tako nastave završiće kao Zvezda. Pa i mi smo mogli otići u ropstvo i staviti Teleoptik pod hipoteku. Tako je najlakše - rekao je Đurić za Alo i dodao:

- I dalje koriste frazu ''To smo nasledili''. Ma šta su oni nasledili? Klub koji je na nuli. Usvojili su izveštaj prema kom smo dužni 13 miliona i mi smo to priznali, ali to nije realna cifra. Čekamo pare od sledeće prodaje Markovića i Mitrovića. To nismo prikazali.

PARTIZAN ODBIO SPAS U 5 DO 12: Ova trojica napadača su ponuđena crno - belima! (VIDEO)

Bivši predsednik se osvrnuo i na neočekivanu prodaju Petra Škuletića i odlazak Danka Lazovića.

- Katastrofa. Minut do 12 oni rasprodaj igrače. Čini mi se da to neće izaći na dobro. I ja sam mogao da prodam Lukača za 1.7 miliona, Ninkovića za 1.5 miliona, a Vulićevića za dva miliona. To niko ne zna. Nisam hteo, jer sam želeo jak tim u svakom trenutku - jasan je bio Đurić.

(Telegraf.rs)