U PARTIZANU ZABRINUTI: Ovo je dežavi, znamo šta se dešavalo prošle godine!

Iz Humske poručuju da će reagovati ukoliko se budu ponavljali sudijski propusti kao na meču sa Radničkim iz Niša

Fudbalerima Partizana je poništen gol na meču sa Radničkim iz Niša u subotu (0:0), a grešku arbitra Roberta Kiš Čepegija su u upravi kluba iz Humske protumačili kao "početak već viđenog scenarija".

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić nema sumnju da je vicešampion oštećen, da je Petru Grbiću u 72. minutu poništen čist gol.

- Plašim se da počinje da nam se dešava nešto što se već dešavalo u prošlosti, otprilike prošle godine u ovo vreme. Kadrinalna greška sudija na meču sa Radničkim nas je koštala pobede i to ne može niko da porekne. Ako neko sumnja u našu stručnost, postoje TV snimci i mišljenja stručnjaka, koji nesumnjivo svedoče da je Partizan žestoko oštećen i da je zbog toga ostao bez dva boda - rekao je Vučelić i nastavio:

- Gol je potpuno regularan i nije mi jasno kojim opravdanjem može da nam se nadoknadi počinjeno?! Zato se u potpunosti slažem sa izjavom koju je dao naš igrač Petar Grbić. Možda mi nismo blistali na terenu, ali gol je gol! Postigli smo ga i zašto da nam ga neko oduzme na takav način.

UO kluba je zakazao sednicu Sekretarijata kojoj je prisustvovao i prvi trener tima Marko Nikolić, konstatovan je stav kluba da je Partizan oštećen.

- Iskren da budem, svi smo veoma zabrinuti, jer znamo šta se dešavalo prošle godine, iako još nismo bili u klubu. To više nije stvar sudijskog uverenja, to su greške koje vidi ceo stadion i milionski auditorijum, samo ih ne vide oni, koji su plaćeni za taj posao. Sve mi to nekako liči na "dežavi" iz prošle sezone i nećemo dopustiti da prođe tek tako. Ukoliko postane drastično, moraćemo da reagujemo - zaključio je Milorad Vučelić.

U uvodna dva kola, crno-beli su osvojili dva boda posle remija sa Voždovcem i Radničkim.

(Telegraf.rs)