Partizan se oglasio povodom poništenog gola Grbića!

Čelnici srpskog vicešampiona održali sednicu Sekretarijata na kom su raspravljali o lošim rezultatima u prva dva kola

  • 9

Dva meča kod kuće i samo dva boda - premalo za jesenjeg šampiona Partizan koji je neočekivano loše započeo drugi deo sezone u Jelen Super ligi.

Otuda i ne čudi odluka UO kluba da se zakaže Sekretarijat na kom je prisustvovao i prvi trener tima Marko Nikolić. Govorilo se lošem početku, ali i poništenom golu Petra Grbića u 72. minutu meča protiv Radničkog iz Niša.

- Konstatovano je nezadovoljstvo prikazanim igrama, a naročito ostvarenim rezultatima. Pored ispoljenih slabosti na rezultatski podbačaj u jučerašnjoj utakmici uticala je i kardinalna sudijska greška prilikom nepriznavanja gola koji je postigao Petar Grbić. FK Partizan očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS i preduzimanje mera kako se ne bi ponavljale greške koje direktno utiču na ishod utakmica, a time i na poredak na tabeli - stoji u saopšetnju u kom se dalje navodi:

NOVO SAPLITANJE PARTIZANA: Radnički odoleo crno-belima u Humskoj! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

PETAR GRBIĆ: Samo da ne ponavljaju neke stvari od prošle sezone, znate o čemu pričam!

- Sekretarijat Upravnog odbora iskazao je puno poverenje igračima i članovima stručnog štaba uz uverenje da će se forma ekipe popraviti u narednim utakmicama i ostvariti rezultati koji će zadovoljiti ljubitelje crno-belih boja. Opšte je mišljenje da klub i tim imaju potencijal i resurse da iskazane slabosti prevaziđu i ostvare takmičarske ciljeve u ovoj sezoni, osvajanje „duple krune“. U tom pravcu postoji puno jedinstvo uprave, igrača, stručnog štaba, zaposlenih u klubu i navijača koji će, svako u okviru svog delokruga rada, dati maksimum svojih mogućnosti za osvajanje trofeja prvenstva i kupa Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blues

    1. mart 2015 | 18:11

    Navijači upravi ne daju podršku...niti vam veruju.Sram vas bilo...

  • Sokrat

    1. mart 2015 | 18:26

    A zašto se nisu oglasili prošlo kolo kada im je poklonjen bod....

  • Petar Jankovic

    1. mart 2015 | 18:27

    Bas cudno da se nisu zalili kad su dali treci gol protiv Vozdovca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA