Barsa srušila Real i najavila titulu, Suarez "zapalio" Kamp Nou! (VIDEO) (FOTO)

Najveći španski derbi odlučio Luis Suarez. Ronaldo provocirao navijače

Mesi nije igrao kao pre nekoliko dana kada je sam pojeo Mančester Siti, ali je Barselona i pored toga uspela da savlada Real na svom stadionu i odmakne najvećem rivalu na 4 boda prednosti.

Barselona je u El Klasiku pobedila golovima Matjea i Suareza (njihovi prvi golovi u duelima sa Realom), dok je jedini gol za Madriđane dao Kristijano Ronaldo i tom prilikom svesno provocirao domaće navijače koji su se odličnom atmosferom i koreografijom ovog puta odlikovali i konstantnim zviždanjem kad god najbolji igrač planete ima loptu u posedu.

GREŠKA NA EL KLASIKU: Sudije oštetile Real protiv Barselone? (VIDEO)

Pogledajte sve golove:

Nije Real toliko nadigran, ali je u drugom poluvremenu bio kratak za jednog Luisa Suareza koji je fenomenalnim prijemom lopte i majstorskom završnicom uspeo da prvim golom u El Klasiku donese veliku prednost na tabeli katalonskom klubu!

Real je svoju nadmoćnost iz finiša prvog poluvremena prokockao promašajima Bejla i Benzeme, dok je Barsa propustila da u finišu meča napuni najvećeg rivala, ali su se ispromašivali Nejmar, Mesi i Đordi Alba.

Kristijano Ronaldo se u drugom poluvremenu sakrio, nije ga nigde bilo, dok je Geret Bejl još jednom potvrdio da će verovatno vrlo brzo napustiti kraljevski klub.

Barsa u narednom kolu, petog aprila, gostuje Selti, dok će Real dočekati Granadu. 

BARSELONA, 4-3-3: Bravo - Alves, Pike, Matije, Alba - Rakitić (76. Buskets), Maskerano, Inijesta - Mesi, Suarez, Nejmar (85. Rafinja)

REAL MADRID 4-3-3:Kasiljas - Karvahal, Pepe (72. Varan), Ramos, Marselo - Modrić (88. Silva), Kros, Isko (80. Hese) - Bejl, Benzema, Ronaldo

(Telegraf.rs)