LALATOVIĆ: Ne sviđa mi se Lazićeva izjava, ni u Spartaku nije uspeo da igra!

Trener crveno-belih kaže da je atmosfera u ekipi sjajna uprkos tome što je jedan od igrača javno izrazio svoje nezadovoljstvo statusom

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da veoma respektuje ekipu Čukaričkog, ali dodao da se nada pobedi u derbiju 27. kola Superlige Srbije.

- Čukarički ima dobar tim, klub je odlično organizovan i nemaju nijedan poraz na svom stadionu ovog proleća. Zajedno su tri godine, menjaju igrače samo po potrebi i neće biti lako. Međutim, verujem u svoj mladi tim i u novi trijumf - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da su svi igrači zdravi i spremni za duel sa Čukaričkim.

- Ekipa koja bude bolja ušla u meč i imala više sreće slaviće. Mladi igrači Zvezde ponovo će dobiti šansu, kao i do sada.

Mladi trener osvrnuo se na izjavu fudbalera Zvezde Darka Lazića, koji je izrazio nezadovoljstvo minutažom.

ISPOVEST DARKA LAZIĆA: U upravi Zvezde su čekali moj prvi kiks da bi me sklonili iz tima!

- Atmosfera je sjajna i nemam zamerki. Što se tiče izjava, Lazić je odigrao 21 utakmicu, a podsetio bih da prošle sezone nije igrao ni u Zvezdi, ni u Spartaku. Dobio je šansu i eksplodirao, na njegovoj poziciji imamo još Pavićevića, Jovanovića i Mbođa. On je dobar igrač, ne volim kada fudbaleri daju takve izjave po novinama, ali to je njegovo mišljenje - zaključio je Lalatović.

Mladi štoper Vukašin Jovanović poručio je da su crveno-beli bolji tim od Čukaričkog, ali da će to morati da dokažu na terenu.

- Posle večitog derbija najteža utakmica u prvenstvu, Čukarički ima dobar tim, ipak, mislim da smo bolji i da ćemo pobediti na Banovom brdu.

Utakmica 27. kola Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati na stadionu na Banovom brdu.

(Telegraf.rs)