ISPOVEST DARKA LAZIĆA: U upravi Zvezde su čekali moj prvi kiks da bi me sklonili iz tima!

Iskreno i bez dlake na jeziku je 20-godišnji štoper koji je do gostovanja i poraza u Novom Pazaru bio standardan, a onda odjednom nestao u planovima Nenada Lalatovića

  • 32

Darko Lazić je bio otkrovenje u redovima Crvene zvezde od početka sezone, pa se do kobnog gostovanja Novom Pazaru. Mladi štoper je pružao odlične partije, što mu je donelo i interesovanje mnogih inostranih klubova, a u jednom trenutku njegov transfer u Belgiju bio je gotova stvar, ali se onda sve promenilo nakon poraza u gradu na Jošanici.

Okarakterisan kao glavni krivac za taj poraz koji je možda i presudno uticao na to da crveno-beli minimalizuju svoje šanse za odbranu titule, 20-godišnji defanzivac je sklonjen iz tima i već mesec dana nije dobio priliku da odigra ni minut, iako je do tada proveo na terenu 1.800 minuta. U svojoj ispovesti za "Žurnal" ispričao je šta se sve dogodilo od tada i koji su njegovi planovi.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Nisam iznenađen što me nema u timu, jer se samo čekao moj prvi kiks od starta sezone, pa da budem sklonjen. Žao mi je što se takve stvari događaju u velikom klubu kao što je Zvezda i nadam se da će se promeniti. Rekoše posle Novog Pazara da neće leteti glave, ali nije bilo tako u mom slučaju - iskreno i otvoreno je rekao Lazić ono što mu je na duši koji nije ljut na trenera što ga nema u ekipi.

- Ne mogu da budem ljut na trenera. On je bio uz mene u većem delu sezone i sam je pod velikim pritiskom i razumem ga. Smatram ga za prijatelja i pozdravićemo se i popričati svaki put kada se sretnemo.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

Međutim, takva stvar nije sa pojedinim članovima uprave za koje kaže da mu uopšte nisu pružali podršku i kaže da nema dobar odnos sa njima.

- Nemam dobar odnos sa ljudima iz uprave. Ne čujem se telefonom sa njima svakog dana kao što oni zovu pojedine igrače. Nisu korektni prema meni. U klubu sam deset godina, a nisam zaboravio ni da su me ucenili prošle godine da idem na pozajmicu. Da sam imao njihovu podršku sigurno bih za 70 posto bolje igrao. Znao sam da se čeka samo da kiksnem i da me pošalju na klupu ili tribine - bez dlake na jeziku je ispričao momak koji planira da na leto ode u inostranstvo.

- Želim prvenstveno zbog sebe da odem u inostranstvo. Hoću da odem negde gde se ceni rad i kvalitet kako bih mogao da napredujem. Očekujem i da Zvezda bude korektna. Voleo bih da klub zaradi od mog transfera, ali ne znam koliko mogu da traže za obeštećenje kada ne igram. Očekujem da me puste kada dođem sa konkretnom ponudom, jer bih u suprotnom morao da okrenem list - priznao je Lazić za "Žurnal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    8. maj 2015 | 08:57

    100%podrška za decka mafijaši koji vode klub i misle da je njihov ..preterali su

  • Zvezdas

    8. maj 2015 | 10:10

    Veliki potencijal pokazace i to potvrditi kada bude otisao preko!!!

  • grobar do koske

    8. maj 2015 | 09:50

    ..Dodji u Svetinju, oprosticemo ti ruznu proslost.. .!. XXAAXXAA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA