Fudbaleri Juventusa: Verovali smo da možemo da dobijemo Barsu!

Bufon, Morata i Pogba su verovali da njihova ekipa može do pehara, ali ističu da ih je sasekao drugi gol Katalonaca

Golman Juventusa Ðanluiđi Bufon rekao je večeras da je zaista verovao da njegov tim može da pobedi Barselonu u finalu Lige šampiona.

Ipak, katalonska kaznena ekspedicija je bila prejaka, pa će legendarni golman morati da se pomiri sa tim da još uvek nije osvojio ''ušati pehar'' u bogatoj karijeri.

BARSA JE ŠAMPION EVROPE: Tri gola u mreži Bufona za petu titulu (FOTO)

- Ja sam neko ko zna kako da se nosi u trenucima velike radosti i balansira sa razočaranjem. Ovo je jedan od razočaravajućih momenata, koji sport donosi.

- Prethodno smo navijačima priredili dosta radosti. Šteta što smo porazom završili ovo putovanje, u nekom trenutku sam zaista verovao da možemo - rekao je Bufon za Skaj Sport.

NAJTUŽNIJA SCENA FINALA: Pirlo plakao kao dete posle poraza od Barse! (FOTO) (VIDEO)

FOTO-UBOD: Italijanski konobar raznosi picu, dok Rakitić raznosi Bufona!

I Pol Pogba deli mišljenje svog golmana kada je u pitanju ishod meča, ali ističe da je njegovu ekipu sasekao gol Suareza.

ŠTA VI MISLITE? Da li je Juventus oštećen za penal u finalu Lige šampiona? (VIDEO)

- Verovali smo kada smo izjednačili na 1:1. Mislili smo da možemo da pobedimo, ali nas je drugi gol oborio. Pokušali smo opet da se vratimo, ali su dali još jedan na kraju -

istakao je Pogba.

Strelac jedinog gola za Juve u finalu, Alvaro Morata misli da je njegova ekipa propustila veliku priliku.

- Imali smo priliku da osvojimo trofej, ali nismo to uradili. Ne mislim da se ovako velike prilike često ponavljaju, ali moramo da radimo na tome tokom sledeće sezone i možemo se vratiti u borbu.

- Uprava treba da učini sve da naredne sezone napravi još jači tim, mi smo ponosni što predstavljamo ovu ekipu - rekao je Španac za Skaj Sport.

(Telegraf.rs)