NAJTUŽNIJA SCENA FINALA: Pirlo plakao kao dete posle poraza od Barse! (FOTO) (VIDEO)

Najiskusniji igrač Juventusa teško podneo poraz od Barselone u finalu Lige šampiona

  • 16

Poraz od Barselone u finalu Lige šampiona najteže je, sudeći po prizoru po završetku meča - pao Juventusovom mađioničaru Andrei Pirlu

As Stare Dame imao je priliku da veličanstvenu karijeru zaokruži najvažnijim peharom u fudbalu, što bi mu bio drugi u karijeri, ali je umesto sreće i osmeha, kraj meča u Berlinu dočekao potpuno emotivno razbijen i u suzama.

Sa poslednjim zviždukom sudije Čekira, Pirlo nije izdržao. Emotivno je pukao. Suze su lile niz obraze jednog od najomiljenijih fudbalera svakog navijača na planeti.

BARSA JE ŠAMPION EVROPE: Tri gola u mreži Bufona za petu titulu (FOTO)

Možemo samo da nagađamo da li mu je bilo teže sada ili pre 10 godina kada je bio akter čuvenog finala Milan - Liverpul i šokantnog poraza Rosonera na penale, uprkos vođstvu od 3:0. Pirlo je u svojoj biografiji napisao da se tada osećao toliko poraženo i emotivno razvaljeno, da je malo nedostajalo da napusti fudbal.

Ipak, da nije sve tako crno bilo u mislima Pirla i ovog puta, svedoči i njegov osmeh posle razgovora sa još jednom legendom, ali iz redova suparnčkog tima, Ćavijem, koji je odigrao poslednji meč za Katalonce, a na kraju je pokazao svoju veličinu i oraspoložio velikog rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Edis Pazarac

    6. jun 2015 | 23:43

    Legenda!!!

  • Goran

    6. jun 2015 | 23:59

    Istinski majstor fudbala bilo je uživanje gledati ga sve ove godine

  • Advantage

    7. jun 2015 | 02:23

    Ovo sa Čavijem mi je najljepša scena večerašnjeg spektakla! Momci, svaka čast! Istinski ljubitelji fudbala i dobri ljudi. To se vidi iz vasione. Uzajamno poštovanje na najvišem nivou!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA