Fudbaleri Zvezde budno pratili uspeh drugara na Novom Zelandu! (FOTO)

Luka Jović, Mihailo Ristić i ostali su sa ogromnom pažnjom i veoma emotivno ispratili plasman u finale klupskih saigrača i reprezentativnih drugova

Zaludeli su čitavu zemlju reprezentativci Srbije do 20 godina svojim igrama na Svetskom prvenstvu koje su krunisali plasmanom u finale. Među onima koji prate svaki meč od početka šampionata su i fudbaleri Crvene zvezde, a među njima ponajviše Luka Jović i Mihailo Ristić koji zbog povreda nisu mogli da budu zajedno sa svojim reprezentativnim drugovima na Novom Zelandu.

EVO KO JE VELIKI! Srbija pobedila Mali i plasirala se u FINALE Mundijalita! (FOTO) (VIDEO)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako Srbi igraju kolo na Novom Zelandu i slave sa igračima! (FOTO)

Crveno-beli tandem se nalazi sa klubom trenutno na pripremama u Sloveniji, a i ovog jutra su zajedno sa ostalim saigračima bodrili svoje klupske i drugove iz nacionalnog tima u borbi protiv Malija za mesto u finalu.

LUDNICA U SVLAČIONICI mladih fudbalera posle pobede! (VIDEO)

Svaki minut su sa mnogo emocija preživljavali u svojoj hotelskoj sobi u Termama Čatež, dok su stariji članovi tima utakmicu pratili u kafiću. Bilo je tu uzvika podrške, očajanja, neverice, ali na kraju i velike radosti zbog neverovatnog trijumfa i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala od osamostaljenja naše zemlje.

Zdjelar za Telegraf: Ovi momci su neverovatni, dišemo kao jedan!

Sada verovatno kod Jovića i Ristića postoji još veći žal za time što nisu bili u mogućnosti da budu i oni na Mundijalitu, ali biće prilike u budućnosti na nekim drugim takmičenjima pokažu svoju odanost nacionalnom timu i budu deo narednih uspeha.

Pogledajte i ostale fotografije kako su igrači Crvene zvezde posmatrali polufinale šampionata sveta.

(Telegraf.rs)