MESIJEVE SUZE U FINALU: Neviđena tuga na licu Argentinca zabolela ceo svet (FOTO) (VIDEO)

Najbolji fudbaler današnjice bio je neutešan posle poraza Argentine od Čilea u finalu Kopa Ameika

Lionel Mesi bio je neutešan posle poraza Argentine u finalu Kopa Amerika od Čilea posle izvođenja penala. Najbolji fudbaler današnjice odigrao je vrhunski ceo turnir i bio je najzaslužniji što je Argentina došla u borbu za pehar koji nije osvojila 23 godine.

I u finalu je u poslednjim sekundama meča spojio Lavecija i Iguaina sa golom, ali su napadači Argentine traljavo završili izglednu priliku. U penal seriji je jedini pogodio mrežu sa bele tačke, pa je Čile osvojio prvi trofej u istoriji, dok je Mesiju izostao pehar sa reprezentacijom, što je jedino što u karijeri nije osvojio.

Razočarani Mesi uradio nešto NEPRISTOJNO dok je prolazio pored pehara! (FOTO) (VIDEO)

SKANDAL: Navijači Čilea tukli Mesijevog brata na stadionu! (FOTO)

Mesi se nije zadovoljio drugim mestom, a slika kako prolazi pored pehara dok prima srebrnu medalju obišla je svet. Argentinac je u tom momentu i skinuo medalju sa vrata, čime je pokazao da se ne zadovoljava ničim manjim od prvog mesta.

Argentinac je trenutno najbolji fudbaler sveta, bez ikakve sumnje, na klupskom nivou je sa Barselonom ove sezone osvojio sve moguće trofeje, ali još uvek nije uspeo da isto uradi i u reprezentativnom dresu, i dok to ne uradi, nikada neće moći da se poredi sa najvećim fudbalerima u istoriji, iako nesumnjivo pripada toj odabranoj grupi.

Fotografije na kojima je neopisiva tuga na njegovom licu dirnule su ceo svet. Dok je gledao kako njegove kolege promašuju, a Čileanci pogađaju sa bele tačke, Mesi se samo hvatao za glavu, a potom, nakon gola Aleksisa Sančeza seo je na travu a u suznim očima mogla se videti neverovatna utučenost.

I u priloženim video snimcima možete videti tugu na Mesijevom licu.

(Telegraf.rs)