U Zvezdi više niko neće moći da nosi broj 26!

Navijači crveno-belih pokrenuli su ideju da se u čast Gorana Gogića povuče dres sa brojem 26, a zvanična inicijativa trebalo bi da bude pokrenuta na narednoj Skupštini

Čitavu fudbalsku Srbiju šokirala je vest iz Kine da je iznenada preminuo Goran Gogić. To je posebno je pogodilo navijače Crvene zvezde, u kojoj je Gogić proveo godinu i po dana. Zvezda je te sezone, posle sedam godina ponovo vratila šampionski pehar na Marakanu i došla do 26. titule, a upravo taj broj nosio je i Gogić u toj sezoni.

Bože, nemoj sad da mi ode: Potresni detalji o smrti Gorana Gogića!

TREBALO JE DA BUDEŠ MUŽ I OTAC: Oproštajno pismo za Gorana Gogića od Rakićeve supruge (FOTO)

Kako bi se njegovo ime sačuvalo od zaborava, od strane navijača je pokrenuta inicijativa da se broj 26 povuče u čast Gogića. Za sada je to još uvek na nivou ideje i ne postoji ništa zvanično. Ali najavljeno je da bi zanična inicijativa mogla biti pokrenuta na narednoj Skupštini kluba.

Delije će plakati kao kiša: Tragično preminuli fudbaler Zvezde dobio grafit u rodnom gradu! (FOTO)

Kakav je Delija bio Gogić: Zvezda mu je bila život, to nije krio! Bivši saigrači se opraštaju od njega... (FOTO)

Iz Zvezde nam je rečeno da su čuli za ideju i da još uvek nije ništa zvanično stiglo na adresu u Ljutice Bogdana, ali da je klub spreman na takav potez u čast Gorana Gogića, koji je tokom igara u Zvezdi ostavljao poslednji atom snage na terenu.

Goran Gogić je iznenada preminuo 3. jula kada mu je posle treninga pozlilo u klupskom autobusu. On je momentalno hospitalizovan, dva sata je trajala borba za njegov život, ali je Gogić, nažalost, preminuo od posledice srčanog udara.

(Telegraf.rs)