Bože, nemoj sad da mi ode: Potresni detalji o smrti Gorana Gogića!

Puna dva sata su se lekari borili za njegov život * Za to vreme njegov kum Đorđe Rakić se zajedno sa Gogićevom suprugom molio za njega * Oženio se pre dva meseca, a nije stigao da ode ni na medeni mesec

  • 25

Fudbalska Srbija, ali i Kina ostali su u šoku posle vesti o iznenadnoj smrt Gorana Gogića nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde koji je nastupao za kineski tim Ćingdao Hainiu. Veliki sportista i pre svega čovek nije pobedio u najvažnijoj utakmici u životu, izdalo ga je srce.

 

Gogićevi saigrači u suzama šalju poslednji pozdrav preminulom fudbaleru (FOTO)

 

TREBALO JE DA BUDEŠ MUŽ I OTAC: Oproštajno pismo za Gorana Gogića od Rakićeve supruge (FOTO)

 

Borba za njegov život trajala je puna dva sata, toliko se 29-godišnji vezista borio, ali nije više mogao. Kineski mediji su se tokom subote bavili detaljima tragedije koja je potresla svakog čoveka. Prema njihovom pisanju, Gogiću je pozlilo oko 20 časova, kada je posle treninga ušao u klupski autobus.

 

Nekadašnji član Jagodine i još nekolicine srpskih klubova je u trenutku prebledeo i pao u nesvest. Odmah mu je pritrčao klupski lekar da mu kaže pomoć, ali nije uspeo i Gogića su hitno prebacili u bolnicu, gde je počela bitka za njegov život sa nažalost tragičnim ishodom.

 

Foto: Crvenazvezdafk.com

Foto: Crvenazvezdafk.com

 

Kakav je Delija bio Gogić: Zvezda mu je bila život, to nije krio! Bivši saigrači se opraštaju od njega... (FOTO)

 

Puna dva sata, sve do 22:25 časova su lekari u bolnici pokušavali da ga spasu, ali nisu uspeli, morali su da konstatuju smrt kao posledicu infarkta.

 

Za sve to vreme u bolnici su bili njegova supruga Milana i njegov kum i saigrač Đorđe Rakić koji je tešio svoju kumu i sve vreme se molio za život svog najboljeg prijatelja.

 

Foto: Crvenazvezdafk.com, Instagram/Kim Rakić

Foto: Crvenazvezdafk.com, Instagram/Kim Rakić

 

- Ne daj se, nemoj sad da mi se predaš. Bože, ne daj da mi ode - izgovarao je sve vreme Rakić, dok mu nisu doktori saopštili užasnu vest posle čega je pao na kolena, prenose "Novosti".

 

U bolnici su bili i ostali Gogićevi saigrači, kao i čitav stručni štab koji nisu krili suze, a samo nekoliko sati kasnije su morali da igraju meč protiv Hunana tokom koga su odali poštu svom nesrećno preminulom saigraču.

 

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

 

Inače, Gogić je tokom karijere imao problema sa srcem, pošto je pre dolaska u Jagodinu bio zaražen koksaki virusom, a onda imao i zapaljenje miokarda zbog čega mu je propao transfer u Ukrajinu. U međuvremenu se oporavio i pred potpisivanje ugovora sa "ćuranima" prošao sve neophodne testove, a redovno je obavljao lekarske preglede i nakon toga.

 

Goran Gogić se oženio pre dva meseca, a nije stigao čak da ode ni na medeni mesec. On i supruga Milana su planirali da naprave svadbu za porodicu i prijatelje kada bude imao pauzu u šampionatu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. jul 2015 | 05:13

    Moje saucesce porodici

  • DJOLE GEJMER

    5. jul 2015 | 10:13

    JESTE DA SAM GROBAR ALI IMAM VELIKO SRCE !!!!! POCIVAJ U MIRU GORANE !!!!

  • Marina

    5. jul 2015 | 10:05

    Jao bre pa koksaki bas bas osteti srcani misic! Kako se nije povukao, stedeo sebe, zar tolika zelja za fudbalom. Moja drugarica je u dva navrata imala koksaki i od tad joj nikako nije dobro! Svakog fizickog napora je oslobodjena. Steta mlad momak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA