TOP 10 najurnebesnijih izjava Grofa Božovića od dolaska u Zvezdu! (VIDEO)

Trenera Zvezde neki vole, neki ne, ali je sigurno da nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović od kako je došao na Marakanu izaziva veliku pažnju javnosti i medija. To dodatno podgreva izjavama na konferencijama za medije. Njegove izjave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a posebno se istakao u poslednjih nedelju dana, kada je osuo paljbu po novinarima, nezadovoljan izveštavanjem posle utakmice protiv OFK Beograda.

>>> FRKA NA MARAKANI: Trener Zvezde bežao od novinara kao u akcionom filmu! (VIDEO)

Možete da ga volite ili mrzite, ali vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim - ovo pravilo svakako važi za Zvezdinog trenera. Izdvojili smo najupečatljivije i najzanimljivije izjave od kako je preuzelo kormilo kluba iz Ljutice Bogdana.

10. DANAS SU SVI MENADŽERI, ČAK I MESARI

Na pitanje o menadžerima na konferenciji na kojoj je predstavljen, Zvezdin trener je dao interesantan odgovor.

- Danas su svi menadžeri. I u mesaru kada uđeš kažu ti da imaju igrača za tebe. Strašan igrač, ali ne igra jer ga trener ne voli.

9. KONDICIJU FUDBALERA NE TREBA DA VODE ATLETIČARI

Kondiciju vodi samostalno sa svojim pomoćnicima, a kada su ga novinari na predstavljanju pitali da li će angažovati stručnjaka u toj oblasti, to je negirao na sebi svojstven način.

– Da se kolege ne naljute, ali mi treneri treba da vodimo kondiciju fudbalerima a ne atletičari. Kada neki bivši fudbaler bude brinuo o kondiciji atletičara onda ću i ja ”promeniti priču”.

8. U KAZAHSTAN PUTUJEMO KAMIONOM

Pred gostovanje Kairatu Božović je na slikovit način opisao tešku finansijsku situaciju u klubu.

>>> NAJLUĐA IZJAVA GROFA BOŽOVIĆA: Da li je moguće da je ovo izjavio?

- Kairat je klub koji je u usponu, gazda milijarder koji ulaže mnogo, a mi ne znamo još da li ćemo za Kazahstan avionom ili kamionom. Da li ćemo čarterom ili plivajući.

7. IMAMO 400 EVRA ZA POJAČANJA

Zanimljvo je opisao Zvezdin prelazni rok, kao i pripremljen budžet za pojačanja.

- Zakasnilo se sa prelaznim rokom, i to debelo. Šta da se radi, ne možete se pojačavati bez para. Mi se pojačavamo, pregovaramo, a trenutno je lova u magli. Mi trenutno pregovaramo sa igračima bez žute banke sa, da parafraziram, 400 evra za prelazni rok!

6. NIJE KAIRAT KOSOVSKA BITKA

Nije mu se svidela atmosfera u javnosti pred duele sa Kairatom.

- Nije ovo Kosovska bitka?! Ne koristim ja te termine: meč sezone, meč godine… Mi smo nagrabusili ako na osnovu ove utakmice bude zavisila atmosfera u timu.

>>> GROF I DALJE ĆUTI O VRAČARU: Metalac protiv nas neće igrati kao protiv Partizana!

5. MOŽDA JE METALCU SMETALA VRUĆINA

Pred utakmicu u Gornjem Milanovcu, strateg crveno-belih je na domišljat način pecnuo protivnika, koga prati epitet da je u prijateljskim odnosima sa Partizanom.

- Metalac nije pokazao pravu snagu protiv Partizana, možda zbog teškog vremena. Biće to sasvim druga ekipa protiv nas i sigurno da će nam biti mnogo teško

>>> Predsednik Metalca dao izjavu o Rajkoviću i Zvezdi koja će razbesneti Delije!

4. ZVEZDA ĆE IGRATI BOLJE, ZA DVE - TRI GODINE

Na pitanje novinara posle blede igre Zvezde u Gornjem Milanovcu, kada navijači mogu da očekuju bolju igru njegovog tima, Božović je verovatno iziritiran dao interesantan odgovor.

- Za dve, tri godine - kratak je bio Božović.

>>> GROF BOŽOVIĆ: Očekujte bolju Zvezdu...za dve, tri godine!

3. KAKO SE OSEĆATE? - NA ZNOJ

Božović nije želeo da priča o meču protiv OFK Beograda u prvom kolu, ali je pitanje novinara Kako se osećate posle pomenutog meča iskoristio za novu zanimljivu doskočicu.

- Pomalo se osećam na znoj, jer je vruće - rekao je na pitanje novinara, a zatim opširnije pričao o dešavanjima sa te utakmice, gde je žestoko napao medije.

 2. ZA MEDIJE JE FUDBAL RIJALITI ŠOU

Nije odgovarao na pitanja novinara, a iziritiran time što su objavili kako je prethodno posle treninga pobegao od novinara kao u akcionom filmu, žestoko je opleo po novinarima i medijskim kućama.

- Vi ste svi petparačke novine, jer o fudbalu pišu kao da su rijaliti šou. Svi ste isti, pišete samo ”žuto”, pišete o tračevima, Parovim, ko je koga zaklao, tužio i ostale prljavštine.

 1. UJEDINJENE NACIJE ZASEDAJU O MEČU OFK - ZVEZDA

Domišljato se izvukao nezgodnih pitanja o meču na Vračaru, a to ujedno iskoristio i za napad na novinare.

- Sada zbog vas novinara o utakmici na Vračaru zasedaju Ujedinjene nacije, to im je prva tačka dnevnog reda. A pošto to istražuju UEFA, FIFA, CIA, KGB, FBI, i ostale tajne službe, ja u interesu istrage neću više da pričam o tome, ja sam zaštićeni svedok K17.

>>> GROF I DALJE ĆUTI O VRAČARU: Evo šta je sve poručio novinarima i Metalcu

(Telegraf.rs)