FRKA NA MARAKANI: Trener Zvezde bežao od novinara kao u akcionom filmu! (VIDEO)

Božović izbegao da odgovara na "nezgodna" pitanja novinara o utakmici sa OFK Beogradom

  • 65

Nije mu do priče...

Uzalud su novinari dolazili na Marakanu u sredu pre podne čekajuci da dobiju izjavu trenera Zvezde Miodraga Božovića, koji se vratio na treninge ekipe posle dana odsustva zbog problema sa leđima. Trener crveno-belih nije bio raspoložen da daje izjave povodom najnovijih aktuelnosti u klubu, pre svega vezanih za meč sa OFK Beogradom, pa je od pripadnika sedme sile pobegao kao u filmskoj akciji!

Grof Božović nije došao na Zvezdin trening! (FOTO)

Novinarima je od strane portparola kluba Marka Nikolovskog predočeno da trener ne želi da daje izjave.

Pošto su oni svakako ostali, a usred velike vrućine su se sklonili u hlad blizu tunela, Zvezdin trener je to iskoristio za munjevit beg čim je izašao iz svlačionice! Vozač je parkirao automobil ispred ulaza, skoro do samih vrata svlačionice, pa je Božović, čim je izašao sa vrata, pohitao ka vozilu i utekao novinarima.

- Gospodine Božoviću, gospodine Bozoviću... - uzaludni su bili pokušaji novinara da ga zaustave. On se nije ni osvrnuo na pozive. Vozač je nagazio papučicu gasa i udaljio se sa Marakane.

Tako su navijači Zvezde i javnost i treći dan posle meča na Vračaru ostali uskraćeni za Božovićevo viđenje utakmice koja je izazvala brojne komentare i kontroverze. Trener crveno-belih je na utakmici sa OFK Beogradom sedeo na klupi samo u prvom poluvremenu, kada je i zaradio isključenje, pa je drugo posmatrao iz tunela.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    22. jul 2015 | 13:10

    A kada ce policija da dode u CZ pa da njima odgovaraju na pitanja. Svi se sad cude fk CZ je uvek bio mafiaski klub .

  • vozi Miško

    22. jul 2015 | 13:11

    Vidiš ti to, brz neki trener kad ima problema s leđima.

  • pravda

    22. jul 2015 | 14:33

    Dajte ljudi pozatvarajte tu mafiju , kriminalce koji unistavaju zivote tudje djece uvlaceci ih u kriminalne radnje i teraju ih da se bave kriminalom.Kako nazvati upad u svalacionicu ofk beograda nego kriminalni upad povlastenih lopova koji godinama zive od kradje i pronevjere.Pohapsize ih a klub izbacize u 3 ligu gdje mu je po kvaliteti i mjesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA