Došao je taj trenutak: Navijači Partizana videom krenuli u mobilizaciju za revanš protiv Steaue!

Pristalice crno-belih su napravile kratak snimak kao najavu i pozivnicu za sve koji navijaju za srpksog šampiona da dođu u utorak u Humsku

Opšta je mobilizacija u Partizanu posle odličnog rezultata koji je postugnut u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue u Bukureštu, a njoj su se priključili i navijači crno-belih.

>>> Partizan je samo jednom ispao posle 1:1 u gostima, a taj meč je najbolniji za Grobare! (VIDEO)

Velikih 1:1 iz prestonice Rumunije i pre svega dobra igra probudili su veliku nadu da bi šampion Srbije posle pet godina ponovo mogao da se domogne grupne faze elitnog evropskog takmičenja, a za to mu je neophodna pomoć njegovih Grobara.

>>> STIŽE VEŠTAČKA TRAVA: Čuveni pomoćni teren Partizana neće više izgledati ovako! (FOTO)

Zbog toga su pristalice crno-belih napravile i kratak video kao najavu i pozivnicu svim navijačima za duel koji se igra u utorak u Humskoj, a poruka videa je kratka i jasna.

- Došao je trenutak... Za pobede... Za Partizan... Sad... Svi u Hram.

Podsetimo da su ulaznice za ovaj mečveć puštene u prodaju i mogu se kupiti svakog radnog dana na stadionu u Humskoj i u poslovnicama Tiketlajna, a da je cena za južnu i severnu tribinu 500 dinara, za bočne delove zapada i istoka 1.000 dinara, a za centralne 1.500. Mesto u loži košta 5.000, uz važnu napomenu da će sezonske ulaznice važiti i za ovaj meč.

(Telegraf.rs)