Radonjić dobio željeno pojačanje: Zvezda popunila centarske pozicije!

Novi član crveno-belih postao je Stefan Nastić

Stefan Nastić je definitivno novi igrač Crvene zvezde kao što se i najavljivalo prethodnih dana pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa prvakom Srbije i ABA lige.

Iako su prvobitne informacije bile da će momak koji je diplomirao na koledžu Stenford pojačati Igokeu, on je to vrlo brzo demantovao putem Tvitera, a uvređeni predstavnici kluba iz Laktaša su odmah izjavili da će taj igrač potpisati ugovor sa crveno-belima što se i dogodilo.

Informaciju o tome da je došlo do dogovora sa Zvezdom potvrdio je i njegovo menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu gde je objavio da će njegov štićenik da se obaveže na trogodišnju vrednost ekipi sa Malog Kalemegdana.

Dejan Radonjić je u utorak najavio da je talentovani centar i sa kanadskim pasošom jedan od dva igrača za koje je veoma zainteresovan i sa kojim se pregovara i da bi trebalo sve da uskoro bude gotovo.

Nastić je ove godine igrao Letnju NBA ligu, a u redove šampiona ABA lige stiže kao dodatno pojačanje pod koševima i alternativa za Maika Cirbesa i Sofoklisa Skorcanitisa, čime su crveno-beli završili sa pojačanjima ispod koša. Zvezdi sada preostaje nastavak potrage za pojačanjima na pozicijama plejmejkera i krila.

(Telegraf.rs)