Radonjić otkrio imena dva moguća pojačanja Zvezde (VIDEO)

Trener Crvene zvezde potvrdio interesovanje kluba za dva igrača čija imena su se već pojavila u javnosti

  • 6

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli ne žele da žure sa pojačanjima, jer hoće da pronađu adekvatne zamene za odlaske glavnih igrača iz prošle sezone.

On je rekao da je situacija oko transfera Kalinića odredila dalji tok prelaznog roka, da je teško nadomestiti odlazak velikog broja nosilaca iz prethodne sezone, ali da se prati tržište i da će reagovati čim se ukaže prilika i pronađe pravo rešenje.

- Pokušavamo da pronađemo rešenja, ali moramo da budemo obazrivi. Imali smo taj momenat oko Kalinića, postojalo je čekanje oko njegovog odlaska ili ostanka. Imamo vremena, ne žurimo.

- Posle rezultata koji su ostvareni prošle godine, odlaska velikog broja igrača koji su bili nosioci igre, teško je na sve to odreagovati i naći rešenja koja će nam dati kvalitet - naveo je Radonjić.

>>> ŠAMPIONI SE OKUPILI: Radonjić kreće na pripreme sa 12 igrača, Jović je spreman!

Printskrin: Youtube/Sacramento Kings Printskrin: Youtube/Sacramento Kings

Ipak, potvrdio je mogućnost da dva imena, koja su se već pojavila u javnosti kao moguća pojačanja, dođu u Crvenu zvezdu. U pitanju su Stefan Nastić i Ej Džej Prajs.

>>> Zvezda dovodi Vilijamsovog druga sa koledža? I on je krao laptopove, ali je imao i tešku životnu bitku! (VIDEO)

>>> PREOKRET: Nastić odjavio Igokeu i stiže u Zvezdu!

- Posle angažovanja Skorcanitisa došli smo do ideje da angažujemo još jednog igraca na poziciji centra. Shodno broju stranaca moramo da tražimo domaćeg igrača. I ne samo zbog toga, već i što smo u deficitu sa visokim igračima što se tiče perspektive.

Printskrin: Youtube/PattaRojoallstars Printskrin: Youtube/PattaRojoallstars

- Jedan od igrača koji su na toj lisiti je i Nastić. Ima nekoliko imena kada je pozicija plejmkera u pitanju, a jedan od njih je i Prajs. Ništa više u ovom trenutku nema, sve ostalo je u domenu želja, interesovanja ili spekulacija - rekao je Dejan Radonjić.

Pogledajte i najbolje poteze Nastića i Prajsa

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA