Tončev: Razmišljam o kandidaturi za predsednika, ne i o podršci navijača!

Odlazeći potpredsednik crveno-belih otkrio da želi da se kandiduje za predsednika Zvezde

Ono što se poslednjih dana spekulisalo, sada je i lično potvrdio Ivica Tončev, koji je otkrio da razmišlja da se kandiduje za predsednika Crvene zvezde. On je u razgovoru za dnevni list Danas rekao i kada će doneti konačnu odluku, kao i šta misli o tome da li će imati podršku navijača.

>>> Tončev želi da bude predsednik Zvezde: Dovodi biznismena iz Rusije i bivše igrače u upravu!

- Istina je da razmišljam o kandidaturi za predsednika. Odluku o eventualnom upuštanju u izbornu trku doneću dva, tri dana posle raspisivanja izboira. Zna se redosled poteza - potvrdio je Tončev.

Na pitanje šta bi bolje uradio u Zvezdi kao predsednik u odnosu na vreme dok je bio predsednik, Tončev je rekao sledeće:

- Ne radi se o meni kao pojedincu, već o jednom vrlo jasnom direktnom i transparentnom programu za bolju Zvezdinu budućnost. Ako se kandidutjem i pobedim okupiću tim kvalitetnih i sposobnih ljudi za njegovo sprovođenje. - istakao je Tončev i dodao da bez finansijske konsolidacije nema ni sportske, jer jedno vuče drugo.

>>> Ovo su plate Zvezdinih najplaćenijih igrača!

Upitan da li u slučaju kandidature očekuje podršku navijača, koji su tražili ostavke prethodnog rukovodstva.

- Ne razmišljam o tome. Ja sam ostvaren čovek. Finansijski obezbeđen, u srećnom braku, s dovoljno pravih prijatelja. Moji motivi rada u Zvezdi bili su i ostali čisti i sportski. Samo želim dobro klubu. I niko me nije oterao - rekao je odlazeći potpredsednik crveno-belih, koji je dodao i šta misli o tome da li bi bio po volji političkim centrima moći ukoliko bi se kandiovao.

- Ako bih pobedio bio bih predstavnik svih političkih partija, ali čekajte prvo da se kandidujem - zaključio je Tončev.

(Telegraf.rs/Izvor: Danas)