Tončev želi da bude predsednik Zvezde: Dovodi biznismena iz Rusije i bivše igrače u upravu!

Pantelić bi trebalo da bude sportski direktor, a tu su još Krupniković i Matijašević

  • 21

Aktuelni potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev već duže vreme figurira kao potencijalni kandidat za predsednika kluba, a izgleda da će uskoro povući korak ka fotelji prvog čoveka crveno-belih.

Kako Sport saznaje, Tončev je odlučio da se zvanično kandiduje na predstojećim izborima. Za to će mu biti podrška 500 članova kluba pre glasanja.

Ukoliko pobedi, Tončev će u klub dovesti Marka Pantelića, Nebojšu Krupnikovića i Vladimira Matijaševića, koji će biti vođe sportskog sektora. Potpredsedik bi trebalo da bude biznismen iz Rusije, a od sponzora je obezbeđeno tri miliona evra.

CZ logo

Sport saznaje da Tončev već uveliko pregovara sa novim potencijalnim partnerima, koji bi obezbedili sređivanje glavnog terena, tunela i uložili u stadion da postane do detalja po standardima UEFA.

Za kraj, vredi pomenuti i to da je potpredsednik crveno-belih, zajedno sa Slavišom Kokezom, najzaslužniji što Zvezda nije doživela finansijski krah.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA