Partizan bez konferencije za medije napada Radnički!

Zoran Milinković će se oglasiti putem klupskog sajta. Pitanje Andriji Živkoviću ćemo postaviti drugom prilikom

Mimo uobičjene prakse, FK Partizan je odlučio da ne organizuje konferenciju za medije uoči važnog prvenstvenog duela sa Radničkim iz Niša (nedelja 19 časova).

>>> ANDRIJA, NISAM TI REKAO DA SI NAJGORI IGRAČ: Ovaj snimak to i dokazuje! (TRANSKRIPT) (VIDEO)

Trener Zoran Milinković neće izaći pred novinare dva dana posle istorijske pobede njegove ekipe, jer je protiv AZ Alkmara crno-beli tim ostvario pobedu posle šest godina u Ligi Evrope.

Nije poznat razlog nezakazivanja konferencije, ali se već spekuliše da je inače vrlo smireni Milinković želeo da izbegne seriju nezgodnih pitanja od strane medija, s obzirom da je imao vrlo izražene izjave odmah posle meča sa holandskim timom.

>>> Emotivni Milinković: Provlačili me kroz blato, satanizovali...

Što se Telegrafa tiče, svakako bismo na konferenciji očekivali i "srpskog Mesija", Andriju Živkovića, koji je iznerviran pitanjem našeg novinara posle Večitog derbija, odlučio da serviranjem dve laži u dva dana, pokvari utisak mirnog i smernog fudbalera koji je izašao iz Partizanove škole fudbala.

Javnost neće biti uskraćena za najavu meča Partizana i Radničkog, jer će se iz Humske putem klupskog sajta oglasiti Zoran Milinković.

(S. M)