Emotivni Milinković: Provlačili me kroz blato, satanizovali...

Trener crno-belih posle pobede nad Alkmarom reagovao na pisanja o njegovoj smeni

  • 20

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković bio je presrećan posle pobede nad AZ Alkmarom na otvaranju Lige Evrope (3:2) istakavši da je ekipa napravila još jedan veliki uspeh ove sezone na međunarodnoj sceni.

- Još jedna pobeda Partizana u Evropi i još jedna lepa i sadržajna utakmica. Uspeli smo da se izborimo s teškoćama, moji igrači su pokazali pravi pristup. Bili smo veoma dobri u prvom poluvremenu, igrali smo strpljivo i posle crvenog kartona protivnočkom igraču bilo je jasno da smo na pragu pobede - rekao je Milinković na konferenciji za medije posle utakmice.

>>> Da li se ovako ponaša ozbiljan igrač? Živković u sukobu sa novinarima!

On je u emotivnom izlaganju poručio da mu nije bilo lako posle poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde, jer su mediji nagoveštavali njegovu smenu.

- Kada sam došao u Partizan prvi cilj je bio osvajanje titule i to sam uradio. Drugi cilj je bio plasman u Lige Evrope i to direktno iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prošli smo kroz baraž i eliminisani od BATE Borisova zbog gola u gostima. Što se tiče prvenstva, ostalo je još mnogo da se igra. Mnogi mediji su me provlačili kroz blato i satanizovali, a večerašnji trijumf posvećujem navijačima, svima u klubu i mojoj porodici, koja je prošla kroz težak period od subote.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Bravo, crno-beli! Prva pobeda Partizana u Ligi Evrope posle 6 godina! (VIDEO)

Šef struke crno-belih pozvao je javnost na strpljenje, uveren da će ekipa pružati još bolje partije u nastavku sezone.

- Za sada smo zaradili šest miliona evra i voleo bih da svaki trener u Partizanu uradi bar toliko, a i više. Biće potrebno dosta rada i znoja, a pobedili smo ekipu čiji je budžet 28 miliona evra. Ne morate da me volite, ali poštujte šta Partizan radi

>>> NAVIJAČI, GDE STE? Partizan je izginuo da bi igrao ovakve mečeve, a vas nema! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki626

    18. septembar 2015 | 01:07

    Ma bitno da si ti celu utakmicu vodio računa kako ti stoji maramče u džepu i da ti viri beli rukav iispod sakoa....(friz da ne pominjem). U d..e da ljubiš Oumaru-a.

  • Žardel

    18. septembar 2015 | 00:48

    Lepo rečeno!

  • 11213

    18. septembar 2015 | 09:15

    N. Pazar, Bate B , zvezda , kakvu ti igru igras da mi je znati...Nikad gora odbrana formacijski nejasno, protiv Alkmara povlacenje posle vodjstva...I to je normalno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA