Golman koji je bio na pragu Zvezde potpisuje za Partizan!

Očekuje se da 28-godišnjak stavio potpis do 1. oktobra

Partizan pojačava konkurenciju između stativa - novi igrač crno-belih postaje golman Bojan Šaranov, i stiže kao slobodan igrač.

Do sada je branio za grčki Ergotelis (14 mečeva), i do četvrtka bi trebalo da potpiše ugovor, prenosi "Mozzart Sport". U letnjem prelaznom roku, bivši mladi reprezentativac Srbije pominjao se kao pojačanje Crvene zvezde.

Dvadesetosmogodišnji Šaranov je u karijeri je branio za OFK Beograd, šabačku Mačvu, Bežaniju, tri godine je proveo u Makabiju iz Haife, ali je posle 94 utakmice za Izraelce izgubio mesto među stativama kad je u klub došao Vladimir Stojković.

Partizan će na taj način iskoristiti mogućnost koja se pruža svakom klubu – da jednog igrača angažuje mimo prelaznog roka – ali kako propisi nalažu da se u takvim slučajevima registracija završi do 1. oktobra izvesno je da će crno-beli ući u završni posao oko pribavljanja neophodne dokumentacije do četvrtka.

Posle toga bi Bojana Šaranova mogli da prijave za takmičenja u Superligi i Kupu Srbije, kao i u grupnoj fazi Lige Evrope, gde upravo 1. oktobra nastavljaju takmičenje gostovanjem nemačkom Augzburgu.

Šaranov će biti konkurencija Živku Živkoviću, Filipu Kljajiću i Jovanu Trniću.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs)