Zvezda između Šaranova i Aleksića bira golmana?

Nekadašnji golman OFK Beograda izgubio mesto u Makabiju iz Haife i planira da napusti Izrael, dok je golman Subotičana bez ugovora

  • 12

Tamo gde su bili najpopunjeniji, možda i najjači, fudbaleri Crvene zvezde su pred početak nove sezone najtanji! Odlasci Bobana Bajkovića i Miloša Vesića iz kluba otvorili su konkurs za novog golmana na Marakani, iako su se na prozivku javili Predrag Rajković, Marko Trkulja i mlađani Filip Manojlović.

Očekivalo se da će zlatni omladinac Rajković ove sezone postati standardan na golu Zvezde, ali je crveno-belima svakako potreban još jedan čuvar mreže radi zdrave konkurencije. To je nedavno potvrdio i trener golmana srpskog šampiona Srđan Maksimović.

- Zdrava konkurencija je nešto što je potrebno da bi se ti momci pravilno razvijali tako da je logičan potez novog trenera da potraži još jednog golmana - rekao je popularni Maksa nedavno za Telegraf.

Bojan Šaranov i Branimir Aleksić su dva imena koja su isplivala kao moguća rešenja za ojačanje medema Zvezde među stativama. Dok Šaranov i dalje imao ugovor sa Makabijem iz Haife, Aleksiću je istekao u Spartaku.

Sportski žurnal prenosi da bi Šaranov mogao doći na Marakanu jedino ako raskine ugovor sa Haifom čiji dres je pre neki dan zadužio Vladimir Stojković. Kao spona pominje se trenutni v.d. genseka Zvezde Zvezdan Terzić koji je sarađivao sa iskusnim golmanom još u OFK Beogradu.

S druge strane, Aleksić bi već za džabe stigao u Zvezdu. Ugovor sa Subotičanima, za koje brani od 2008. godine, je istekao, što je svakako veliki plus za crveno-bele. U dresu Golubova odigrao je prošle sezone 27 utakmica i primio 28 golova.

Trenutna vrednost ovog golmana na fudbalskom tržištu je 880.000 evra. Zanimljivo, za njegove usluge prošle godine bio je zainteresovan i Partizan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    30. jun 2014 | 17:52

    Aleksic je dobar golman ali ipa Rajkovic zaslužuje mesto prvog golmana

  • Pedja

    30. jun 2014 | 18:35

    RajkovicN1....alooooo

  • black&white

    30. jun 2014 | 18:56

    Ne može to bez procenta pa to ti je ... A Rajković,čemu on da se nada ? Koja ste vi b@gr@ ...cccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA