Zvezda ga odbacila, sad dominira u Ligi šampiona: Mladenović je mnogo opasan! (VIDEO)

Trener Batea istakao da su Mladenovićevi golovi ukras velike utakmice koju su Belorusi odigrali

Trener fudbalera BATE Borisova Aleksandar Jarmakovič bio je prezadovoljan pobedom svoje ekipe u 2. kolu grupne faze Lige Šampiona protiv Rome (3:2). On je posebno zadovoljan igrom Filipa Mladenovića koji je bio pravi junak pobede sa dva postignuta gola.

Mladenović je Romi dao 2 prelepa gola i bio je najzaslužniji za trijumf beloruske ekipe.

>>> Mladenović sam pobedio Romu, Jokan i Rajko opet izgubili! Šta se dešava sa Čelsijem? (VIDEO)

>>> Mladenovićev čas fudbala Romi: Dva evrogola za 18 minuta, ne zna se koji je bolji (VIDEO)

- Odigrali smo sjajan meč, bili veoma čvrsti u odbrani. Mladenović je zabeležio odličnu partiju, a njegovi golovi su ukras naše velike utakmice. Moji momci su delovali samouvereno i verovali u sebe, iako smo imali dosta problema posle 60-70 minuta igre - rekao je Jermakovič posle utakmice.

Jarmakovič je istakao da je hteo da bivšeg igrača Crvene zvezde iskoristi i u ofanzivi iako je on više odbrambeni igrač.

- Nismo želeli da napadamo samo po levoj strani, sa koje smo kreirali tri gola. Znamo da je Mladenović ofanzivniji igrač od Polijakova, koji igra na desnoj strani i to smo hteli da iskoristimo. Filip ima snažan udarac i opasan je za protivnički gol - zaključio je Jermakovič.

BATE se trenutno nalazi na 3. mestu usvojoj grupi sa 3 osvojena boda. Sledeću utakmicu igraju 20. okotbra kod kuće protiv Barselone.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)