Mladenović sam pobedio Romu, Jokan i Rajko opet izgubili! Šta se dešava sa Čelsijem? (VIDEO)

Bivši igrač Zvezde briljirao protiv vicešampiona Italije * Barsa preokrenula za dva minuta, Čelsi u portugalskom kanalu

  • 3

Filip Mladenović je junak drugog kola Lige šampiona! Zahvaljujući srpskom internacionalcu, BATE iz Borisova je savladao Romu rezultatom 3:2 (3:0) i tako upisao prve bodove u grupi E.

Levi bek beloruskog tima održao je čas fudbala Rimljanima i postigao je dva gola za 18. minuta. Prvi u 12. i drugi u 30. minutu. Prvi sa 30 metara, drugi je zakucao pod prečku. Malu pomoć imao je u Staševiču koji je u 8. minutu načeo vicešampiona Italije.

Mladenovićev čas fudbala Romi: Dva evrogola za 18 minuta, ne zna se koji je bolji (VIDEO)

Ipak, iako su ubedljivo gubili više od sat vremena igrači Rome mogli su do boda. Žervinjo je bio strelac u 66. minutu, dok je Torosidis, koji je ušao u drugom poluvremenu, uveo meč u dramu golom u 82. minutu. Bez obzira na sve, Roma nije zaslužila da pobedi. A, nije ni mogla bez nekolicine povređenih igrača.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Barselona je bila na ivici poraza od Leverkuzena kod kuće. Papadopulos se u 22. minutu sjajno snašao posle kornera i na semaforu je stajalo 0:1. Stakjalo je sve do 80. minuta kada je Roberto izjednačio na 1:1, a samo dva minuta kasnije Suarez je doneo potpuni preokret.

Urugvajac je taj pogodak posvetio Lionelu Mesiju koji nije igrao zbog povrede i neće ga biti mesec dana. Ovim trijumfom Barsa je ''uništila'' i jednu negativnu tradiciju, a to je da je izgubila svaki meč na kraju koji je gubila na poluvremenu.

Bez Nemanje Matića u prvoj postavi i sa Banetom Ivanovićem kao kapitenom, Čelsi je izašao na megdan Portu. povratak Žozea Murinja na mesto uspeha s obzirom na to da je s ovim timom bio prvak Evrope 2004. godine, ali i susret sa Ikerom Kasiljasem posle svega što se izdešavalo sa njima dvojicom u periodu dok je Portugalac vodio Real.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iker je postao rekorder LŠ sa 152 nastupa, a Porto je slavio sa 2.1 golovima Andrea u prvom i maikona u drugom poluvremenu. Strelac za Čelsi bio je Vilijan na samom isteku prvog poluvremena. Sjajan gol iz slobodnjaka.

Vredi pomenuti da su Plavci možda i oštećeni za penal u finišu meča, jer je neko u odbrani domaćeg tima igrao rukom, a ne treba zaboraviti ni sramno ponašanje navijača Česlija na društvenim mrežama gde su ismevali Ivanovića.

Predrag Rajković i Slaviša Jokanović ne znaju za bod, ali ni za gol. Izgubili su od Dinamo Kijeva kod kuće rezultatom 2:0. Rajko je prvi gol primio već u 4. minutu, a drugi u 50. Ni kod jednog ni kod drugog nije mogao ništa.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Grupa E:

Barselona - Bajer Leverkuzen 2:1

(Roberto 80, Suarez 82 - Papadopulos 22)

BATE Borisov - Roma 3:2

(Staševič 9, Mladenović 12, 30 - Žervinjo 66, Torosidis 82)

Grupa G:

Makabi Tel Aviv - Dinamo Kijev 0:2

(Jarmolenko 4, Moraes 50)

Porto - Čelsi 2:1

(Andre 39, Maikon 52 - Vilijan 45)

IZVEŠTAJ SA MEČEVA U GRUPAMA F I H MOŽETE POGLEDATI OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pingvin sa Madagaskara

    29. septembar 2015 | 23:08

    Klasičan primer greške klubova,naročito bogatih...dok je bio trener Reala,Murinjo se zakačio sa Kasiljasom i to je uradila i naivna uprava..kada je Murinjo pošao (nije valjda neko pomislio da će do penzije da vodi Real)Kasiljas je i dalje bio u sukobu sa upravom...ko je od njih dvojice više doprineo da Real bude ono što jeste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA