Fudbaler Liverpula u Zvezdi: Rekao sam Klopu da je moja želja da budem prvak Srbije!

Mladi fudbaler Marko Grujić, koji je potpisao ugovor sa Liverpulom, ubedio je nemačkog trenera da ostane još polusezonu i da sa Zvezdom osvoji titulu

Novi igrač Liverpula, na pozajmici u Zvezdi, Marko Grujić istakao je da je odlazak u Premijer ligu ispunjenje velike želje, ali da je san da sa Zvezdom osvoji titulu.

Zato je i ostao još ovu polusezonu na Marakani.

>>>Grujić uporedio Klopa sa trenerom Zvezde: Ima tu vrlinu kao Grof! (VIDEO)

- Osećam se ponosno što je Zvezda počela da izbacuje igrače za najveće klubove u Evropi. Nisam imao vremena da se odmorim, ali biće vremena i za to na pripremama. Očekujem da ređamo pobede i da se ovaj naš niz nastavi i da užemo u istoriju i mi i Crvena zvezda. Posle toga bi na kraju sezone poželeo drugovima sreću u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

Na pitanje da li je njegov otac zadovoljan transferom, pošto je u više navrata izrazio nezadovoljstvo.

- On je želeo od početka kao i ja, ali su njegovi potezi bili da skine pritisak sa mene da sam ja jedini Zvezdin izlaz iz krize. Inače, mi smo kod kuće van očiju javnosti rešili sve dileme.

Marko će biti na pozajmici u Zvezdi šest meseci, a za to je morao da ubedi i trenera Liverpula Jirgena Klopa koji je želeo da ga odmah vidi u timu.

- Rekao sam mu da je to moja velika želja da sa Zvezdom osvojim titulu, da odem sa nekim priznanjem iz kluba. Imamo veliku bodovnu prednost, ja sam mu to objasnio i moja želja je presudila. Inače, on prati našu ligu i zna dosta o tome šta se dešava - rekao je Grujić.

(D.S./D. U.)