Džikić pomešanih emocija govorio posle pobede Partizana nad Krkom

Trener crno-belih po prvi put je u hali Leon Štukelj bio na klupi protivničke ekipe, pa su mu osećanja bila pomešana

Partizan se pod vođstvom Aleksandra Džikića vratio na pobednički kolosek i pod novim trenerom ima skor od dve pobede iz isto toliko mečeva.

>>> PARTIZAN BEŽI SA DNA: Džikićevi crno-beli dobili dramu protiv Krke! (FOTO)

Crno-beli su prvu zabeležili u duelu protv Cibone, a drugu protiv Krke, bivšeg kluba Aleksandra Džikića. Trijumf je došao u poslednjem minutu dramatične utakmice, a ključnu trojku pogodio je Čedomir Vitkovac.

Džikić je posle meča istakao da je za njega posebno emotivno bilo da se vrati u halu gde je ostvario najveće trenerske uspehe.

- Utakmica u Novom Mestu je za mene posebna, jer sam se vratio u grad i klub gde sam zabeležio najveće trenerske uspehe u mojoj karijeri. Emocije su mešane, i zbog situacije u kojoj se sada nalazi naš klub. Najbitnije je bilo, da počnemo borbeno i napravimo sve što možemo da pobedimo.

- Suprostavili smo se Krki, koja ima jednu od najjačih centarskih linija u ligi. Lično se radujem dobroj igri Kastratija i Ritlopa. Znali smo, da će ekipa Krke reagovati u trećoj četvrtini. Na previše lagan način smo joj dozvolili da čak i povede. Srećom, nismo pali u paniku - zaključio je Džikić.

Partizan se u sledećem kolu sastaje sa večitim rivalom Crvenom zvezdom, a meč je na programu 25. januara.

(Telegraf.rs)